ΑΕΚ: Νέα ήττα στο πρωτάθλημα PES

ΑΕΚ: Νέα ήττα στο πρωτάθλημα PES
Photo Credits: INTIME

Βελτιωμένη παρά την ήττα η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ήττα με 3-2 γνώρισε η ΑΕΚ από τον Αθηναϊκό για την 16η αγωνιστική του Πρωταθλήματος PES. Οι «κιτρινόμαυροι» παρά το άτυχο αποτέλεσμα έδειξαν σημάδια βελτίωσης και με τις νέες μεταγραφές που ήδη έχουν ξεκινήσει να εντάσσονται στην ομάδα είναι βέβαιο ότι θα ανεβάσουν ακόμα περισσότερο την απόδοσή τους.

Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ μόλις στο 7′ με τον Rudovic, ωστόσο μέσα σε λίγα λεπτά βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο από δύο όμοια τέρματα των φιλοξενούμενων (1-2). Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Λαμπράκης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και ισοφάρισε σε 2-2, ενώ η ΑΕΚ έχασε και ευκαιρίες για περισσότερα γκολ. Ο Αθηναϊκός τελικά ήταν εκείνος που βρήκε το τρίτο γκολ στο 60′, με το 2-3 να μένει έως το φινάλε.

Επόμενος αγώνας για την ομάδα PES της ΑΕΚ, την Παρασκευή (20/11, 23:20) κόντρα στο Trivellato για την 10η αγωνιστική του 1ου Ομίλου του Κυπέλλου.

ΑΕΚ – Αθηναϊκός 3-2
Σκόρερς
: Rudovic, Λαμπράκης.
ΑΕΚ (Πάτσης): Ανδριόπουλος, Λαγκώνης, Πάτσης, Faber, Μπούρας, Πανταζής, Αθανασιάδης, Γλετζάκος, Γάσπαρης, Rudovic, Λαμπράκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X