Σουάρες: Εχει κορωνοϊό - Χάνει το ματς με την Μπαρτσελόνα

Σουάρες: Εχει κορωνοϊό - Χάνει το ματς με την Μπαρτσελόνα
Photo Credits: INTIME

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Λουίς Σουάρες, σύμφωνα με ανακοίνωση της ομοσπονδίας της Ουρουγουάης.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομοσπονδία της Ουρουγουάης ανακοίνωσε πως ο Λουίς Σουάρες βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, κάτι που σημαίνει πως χάνει το ντέρμπι της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα.

Ατλέτικο και Μπάρτσα θα αναμετρηθούν για το πρωτάθλημα στο «Wanda Metropolitano» και ο Σουάρες περίμενε πως και πως την κόντρα με την πρώην ομάδα του και, κυρίως, την συνάντηση με τον καλό του φίλο, Λιονέλ Μέσι.

Ο 33χρονος επιθετικός, όμως, βρέθηκε θετικός στον ιό Covid-19, όπως και ο τερματοφύλακας της Σέρο Πορτένιο, Ροντρίγκο Μουνιός, στις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, αφού προηγουμένως το Σάββατο (14/11) είχε βρεθεί θετικός και ο αριστερός μπακ της Παλμέιρας, Ματίας Βίνια.

Οι δύο ποδοσφαιριστές, όπως και ένας υπάλληλος της ομοσπονδίας ο οποίος επίσης βρέθηκε θετικός, είναι καλά στην υγεία τους και ακολουθούν τα ανάλογα υγειονομικά μέτρα. Εκτός από το ματς με την Μπαρτσελόνα και πιθανόν έναν – δύο ακόμα της Ατλέτικο, ο Σουάρες θα απουσιάσει και από την αναμέτρηση με την Βραζιλία, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X