Τέλος στο θρίλερ της απαγωγής του Ομπόντο: «Ημουν 4 ώρες κλειδωμένος στο πορτ-μπαγκάζ»

Τέλος στο θρίλερ της απαγωγής του Ομπόντο: «Ημουν 4 ώρες κλειδωμένος στο πορτ-μπαγκάζ»
Photo Credits: INTIME

Ο 21 φορές διεθνής με την Νιγηρία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρώην άσος της Ξάνθης και του Απόλλωνα Αθηνών, Κριστιάν Ομπόντο, έπεσε θύμα απαγωγής επειδή οι δράστες είχαν ποντάρει σε αγώνα της Εθνικής Νιγηρίας!

Ο 36χρονος, που έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα με τη φανέλα δύο ομάδων, είχε σοκαριστική περιπέτεια για έναν απίστευτο λόγο. Ο 21 φορές διεθνής με την Νιγηρία, βρισκόταν στο αυτοκίνητο με την κοπέλα του όταν οι δράστες τού πήραν ό,τι είχε, τον απήγαγαν και τον οδήγησαν σε ένα δάσος.

«Ημουν τέσσερις ώρες στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου, μέσα στη ζέστη. Μου είπαν ότι έχουν χάσει λεφτά από στοίχημα σε αγώνα της Νιγηρίας. Δεν μου έκαναν κακό, δεν με απείλησαν, όμως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος πρέπει να με κάνει να ζήσω μια τέτοια κατάσταση». Ο Ομπόντο, ο οποίος το 2012 είχε πέσει ξανά θύμα απαγωγής, αφέθηκε ελεύθερος αφού οι δράστες έλαβαν τα λύτρα που ζητούσαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X