«Κινείται για ανανέωση Ντεμπελέ η Μπαρτσελόνα»

«Κινείται για ανανέωση Ντεμπελέ η Μπαρτσελόνα»
Photo Credits: INTIME

Κάτοικος Βαρκελώνης θέλουν να παραμείνει ο Ουσμάν Ντεμπελέ στην Μπαρτσελόνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ανανέωση του συμβολαίου του Ουσμάν Ντεμπελέ επιθυμούν στην Μπάρτσελονα, σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα, χωρίς να έχει γίνει ωστόσο ακόμη κάποια προσφορά.

Κάτοικος Βαρκελώνης θέλουν να παραμείνει ο Ουσμάν Ντεμπελέ στην Μπαρτσελόνα και για αυτό τον λόγο κινούνται ήδη για την ανανέωση του συμβολαίου του, αν και το υπάρχον λήγει το 2022, σύμφωνα με την «Mundo Deportivo». Ο Γάλλος επιθετικός βρίσκεται στα πλάνα του Ρόναλντ Κούμαν, έχοντας πραγματοποιήσει 8 συμμετοχές φέτος μέχρι στιγμής με απολογισμό τρία γκολ και μια ασίστ, ενώ και με τον τραυματισμό του Άνσου Φάτι, ο 23χρονος αναμένεται να πάρει επιπλέον χρόνο συμμετοχής από τον Ολλανδό τεχνικό.

Πάντως, αυτό που ενδιαφέρει πρωτίστως τον άσο των «μπλαουγκράνα» είναι να παραμείνει υγιής και μακριά από τους τραυματισμούς, καθώς το τελευταίο διάστημα έχει ταλαιπωρηθεί από πολλούς και μετά όλα τα υπόλοιπα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X