«Ο Βράνιες φλερτάρει ξανά με την ΑΕΚ»

Ο Βράνιες που δίχασε
Photo Credits: INTIME

Νέο δημοσίευμα από το Βέλγιο για την ΑΕΚ και τον Ογκνιεν Βράνιες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αυτή η υπόθεση δεν μπορεί να κλείσει εύκολα. Πρόκειται περί μεγάλης… καψούρας άλλωστε. Ο Ογκνιεν Βράνιες με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο φροντίζει να πρωταγωνιστεί στην επικαιρότητα της ΑΕΚ καθώς όπως φαίνεται μόνο με τον… Δικέφαλο στο στήθος μπορεί να αγωνιστεί, αφού στην Αντερλεχτ δεν κούμπωσε ποτέ.

Νωρίτερα, το enwsi.gr σας ενημέρωσε για τις προθέσεις των Βέλγων να τον αφήσουν ελεύθερο τον Γενάρη για να απαλλαγούν από το συμβόλαιό του, με την Het Laatste Nieuw, να προσθέτει τώρα τα δικά της στοιχεία στην υπόθεση. Υπογραμμίζει πάντως, δεν μπορεί ο Βράνιες να φλερτάρει ξανά με την ΑΕΚ, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο.

Το δημοσίευμα για τον Βράνιες και την ΑΕΚ

«Ενα επαναλαμβανόμενο φαινόμενο. Ο Ογκνιεν Βράνιες δεν παίζει στην Αντερλεχτ, οπότε αρχίζει να φλερτάρει με την πρώην ομάδα του, την AEK. Στο Instagram έκανε repost πολλές φωτογραφίες από Έλληνες οπαδούς που τον καλούσαν να επιστρέψει στην ΑΕΚ. Ο ίδιος, είναι ανοιχτός σε αυτό, αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες μας δεν υπάρχει προς το παρόν τίποτα συγκεκριμένο. Ελληνικά μέσα, μας ενημέρωσαν ότι η ΑΕΚ έχει αρκετούς αμυντικούς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X