Μουρίνιο: Βαρέθηκε τις προπονήσεις με… έξι παίκτες και το έριξε στη γυμναστική (ΦΩΤΟ)

Μουρίνιο: Βαρέθηκε τις προπονήσεις με… έξι παίκτες και το έριξε στη γυμναστική (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Το φαινόμενο του Instagram, που λέγεται Ζοσέ Μουρίνιο, «χτύπησε» ξανά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζοσέ Μουρίνιο «μπούχτισε» με την κατάσταση του κορωνοϊού και τις απουσίες στην Τότεναμ λόγω εθνικών ομάδων και είπε να γυμναστεί για να… ξεχάσει.

Το φαινόμενο του Instagram, που λέγεται Ζοσέ Μουρίνιο, «χτύπησε» ξανά κι αυτή τη φορά… το ‘ριξε στη γυμναστική. Πώς αλλιώς να αντιμετωπίσει, άραγε, ο «Special One» την ανώμαλη περίοδο με τις εθνικές ομάδες, οι οποίες του έχουν αφήσει όλους κι όλους έξι παίκτες για να κάνει τη δουλειά του στις προπονήσεις της Τότεναμ; Αν προσθέσει κανείς και τα ευτράπελα του κορονοϊού, όπου παίκτες παίρνουν θετικά τεστ αφότου έχουν παίξει ένα 90λεπτο με το εθνόσημο, δεν θέλει και πολύ να φτάσει στην απόγνωση ο Πορτογάλος coach, ο οποίος αποφάσισε να εστιάσει στην προσωπική του φροντίδα και χάρισε ακόμη μια «επική» ανάρτηση-meme στα social media, από αυτές που μας έχει συνηθίσει το τελευταίο διάστημα:

«Φανταστική εβδομάδα ποδοσφαίρου. Τρομερά συναισθήματα στα ματς των εθνικών ομάδων, φοβερά φιλικά και απόλυτη ασφάλεια. Αποτελέσματα των τεστ κορονοϊού αφού παιχτούν οι αγώνες, άγνωστοι να τρέχουν στο γήπεδο την ώρα των ομαδικών προπονήσεων και πολλά ακόμα… Μετά από ακόμη μια προπόνηση με έξι παίκτες, ήρθε η ώρα να φροντίσω τον εαυτό μου», έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jose Mourinho (@josemourinho)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X