Λίβερπουλ: Απίθανο να πάρει στόπερ τον Ιανουάριο

Λίβερπουλ: Απίθανο να πάρει στόπερ τον Ιανουάριο
Photo Credits: INTIME

Το όλο σκηνικό δεν ήταν δυνατόν να μην προκαλέσει μεταγραφική φημολογία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι σοβαροί τραυματισμοί των Φαν Ντάικ και Τζο Γκόμες δεν έχουν κάνει την Λίβερπουλ να αποφασίσει να πάρει σέντερ-μπακ τον Ιανουάριο.

Ο Ολλανδός υπέστη ρήξη συνδέσμων στο εκτός έδρας ματς του Οκτωβρίου με την Εβερτον και ο Αγγλος αποκόμισε πρόβλημα με την Εθνική ομάδα πριν μία εβδομάδα. Αυτή τη στιγμή, ο μοναδικός διαθέσιμος κεντρικός αμυντικός είναι ο Ζοέλ Μάτιπ, αφού η κατάσταση του Φαμπίνιο θα επανεξεταστεί όσο πλησιάσει το μεγάλο εντός έδρας ματς με την Λέστερ.

Το όλο σκηνικό δεν ήταν δυνατόν να μην προκαλέσει μεταγραφική φημολογία και ήδη οι Νταγιότ Ουπαμεκανό [Λειψία], Καλιντού Κουλιμπαλί [Νάπολι] και Νταβίντ Αλάμπα [Μπάγερν Μονάχου] έχουν ακουστεί για τους Reds, όμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ του The-Athletic, η Λίβερπουλ δεν έχει αποφασίσει ότι θα φέρει κάποιον στο Anfield. Αν και αυτά μπορεί να αλλάξουν ξαφνικά, το club δεν θέλει να πάρει κάποια βιαστική απόφαση και αυτό που ισχύει τη δεδομένη στιγμή είναι κατόπιν συνεννόησης του Γίργκεν Κλοπ με τη διοίκηση.

Δεν αποκλείεται ένας παίκτης που θα ερχόταν το καλοκαίρι να αποκτηθεί τον Ιανουάριο, όμως το πλάνο είναι η λύση να βρεθεί εκ των έσω. Ο 19χρονος, Ρις Γουίλιαμς, που έχει παίξει σε 3 ματς Champions League φέτος, και ο Νατ Φίλιπς, που ήταν θετικός με την Γουέστ Χαμ, είναι τα πρόσωπα που το επόμενο διάστημα μπορεί να βλέπουμε πιο συχνά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X