Μιχαλόπουλος στο enwsi.gr: «Τεράστια η οικονομική ζημιά στο πόλο»

Μιχαλόπουλος στο enwsi.gr: «Τεράστια η οικονομική ζημιά στο πόλο»
Photo Credits: INTIME

Ο διοικητικός υπεύθυνος του πόλο της ΑΕΚ εξέφρασε την ανησυχία του για την κατάσταση και το μέλλον των φετινών πρωταθλημάτων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον προβληματισμό του για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και στο πόλο εξέφρασε ο διοικητικός υπεύθυνος της ΑΕΚ, Πάνος Μιχαλόπουλος.

Για πρώτη φορά φέτος η «Ένωση» είχε δύο ομάδες στην Α1, σε άνδρες και γυναίκες και βλέπει τον κίνδυνο όλη αυτή η προσπάθεια να τιναχτεί στον …αέρα καθώς μετά την διακοπή είναι άγνωστο πότε θα μπορέσουν να επιστρέψουν στις πισίνες.

Ο Μιχαλόπουλος με δηλώσεις του στο enwsi.gr εξέφρασε την ανησυχία του για το πως μπορεί να εξελιχθεί η φετινή σεζόν και έκανε κάλεσμα σε όσους θέλουν να στηρίξουν τα τμήματα πόλο σε αυτή την δύσκολη συγκυρία.

Αρχικά αναφερόμενος στο πως βρήκε η διακοπή τις δύο ομάδες πόλο της ΑΕΚ σχολίασε: «Η ομάδα μετά το πολύ δύσκολο ξεκίνημα το οποίο είχε απέναντι στις 3 ομάδες οι οποίες θα διεκδικούσαν τον φετινό τίτλο και μετά την πρώτη μας ιστορική νίκη, αναγκάστηκε να μείνει εκτός προπονήσεων και αγώνων. Το ίδιο ισχύει και με τη γυναικεία ομάδα η οποία με τα αποτελέσματα της είχε κατακτήσει την 3η θέση. Με απλά λόγια τη στιγμή κατά την οποία οι ομάδες έβρισκαν ρυθμό έπρεπε να σταματήσουμε. Είμαστε όμως όλοι και όλες συνειδητοποιημένοι ότι προέχει η δημόσια υγεία και παρά την απογοήτευση μας είμαστε με ηθικό ακμαίο. Είναι όμως παράδοξο το πως άλλα πρωταθλήματα συνεχίζουν όπως το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ και εμείς δεν μπορούμε να συνεχίσουμε ακόμα κι αν τηρήσουμε ακριβώς τα ίδια υγειονομικά πρωτόκολλα. Όλες οι ομάδες της Α1 Ανδρών και Α γυναικών είχαμε καταθέσει την πρόθεση μας να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα και μάλιστα σε συνεργασία με την ομοσπονδία. Τελικά δεν έγινε τίποτα, Να τονίσω ότι ακόμα κι αν ξεκινήσουν αυτόματα τα πρωταθλήματα π.χ. σε ένα μήνα τότε και πάλι θα αναγκαζόμασταν να σταματήσουμε γιατί υπάρχουν τα προ-ολυμπιακά τουρνουά των Εθνικών ομάδων τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο.

«Τα έσοδα είναι μηδενικά»

Επίσης, πως θα συναινούσαμε να ξεκινήσει ένα πρωτάθλημα όπου οι περισσότεροι παίκτες και παίκτριες του Ολυμπιακού είναι μέλη και των Εθνικών ομάδων οπότε και προπονημένοι όλο το διάστημα της καραντίνας ενώ οι παίκτες των άλλων ομάδων όχι

Δυστυχώς δεν προβλέπω ότι η χρονιά θα εξελιχθεί καλά. Επιπρόσθετα η οικονομική ζημιά είναι τεράστια, τόσο σε επίπεδο ομάδας αφού δεν λειτουργούν οι ακαδημίες μας οπότε έσοδα μηδέν, δεν είχαμε θεατές οπότε τα έσοδα μηδέν, οι χορηγοί δεν έχουν αντικείμενο να προβληθούν οπότε και πάλι τα έσοδα μηδέν. Οι επιχειρήσεις του Γιώργου «σ.σ Κιρμιζόγλου» και οι δικές μου έχουν πληγεί δύο φορές με lockdown μέσα σε πρωταθλήματα, Ήταν θαύμα η κατάκτηση των 2 πρωταθλημάτων πέρυσι αλλά τώρα τα πράγματα είναι πραγματικά οριακά και θα θέλαμε την υποστήριξη από όποιους Ενωσίτες θα ήθελαν να στηρίξουν το τμήμα το οποίο γράφει τη δική του ιστορία στις λαμπρές σελίδες της ΑΕΚ. Εμείς είμαστε αποφασισμένοι, οι προπονητές και οι παίκτες/παίκτριες βέβαιοι για την απόδοση τους ώστε η ΑΕΚ στο ανδρικό και στο γυναικείο πόλο να φέρει πάρα πολύ μεγάλη χαρά στα εκατομμύρια των φίλων μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X