Μπακασέτας: «Θα τα καταφέρουμε με Σλοβενία-Μου λείπουν Μάνταλος, Μπακάκης και Σβάρνας»

Μπακασέτας: «Θα τα καταφέρουμε με Σλοβενία-Μου λείπουν Μάνταλος, Μπακάκης και Σβάρνας»
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Μπακασέτας μίλησε για τον «τελικό» με τη Σλοβενία και για τους τρεις παίκτες της ΑΕΚ που δεν κλήθηκαν λόγω του κορωνοϊού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πεπεισμένος ότι η Εθνική θα πάρει τη νίκη επί της Σλοβενίας και την πρωτιά στον όμιλο εμφανίστηκε ο Τάσος Μπακασέτας μετά το διπλό στη Μολδαβία.

Επίσης τόνισε πως του λείπουν οι Πέτρος Μάνταλος, Μιχάλης Μπακάκης και Στράτος Σβάρνας, οι οποίοι δεν κλήθηκαν λόγω των θετικών κρουσμάτων.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπακασέτας στο OPEN:

Για το γκολ και την ασίστ: «Μου πηγαίνει η Μολδαβία. Σκόραρα και στο πρώτο ματς και τώρα, αλλά το πιο σημαντικό είναι η νίκη, όπως και στο επόμενο παιχνίδι».

Για τη συνεργασία με τον Φορτούνη: «Με τον Κώστα έχω υπάρξει συμπαίκτης στον Αστέρα. Και τότε είχαμε παίξει μαζί. Έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία στο γήπεδο και αυτό φάνηκε».

Για το αν του λείπουν στην Εθνική οι πρώην συμπαίκτες του στην ΑΕΚ: «Μου λείπουν. Όλους τους παίκτες τους έχει ανάγκη η Εθνική και αυτό φαίνεται και μέσα στο γήπεδο».

Ερώτηση έκανε και ο Στράτος Σβάρνας (που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή), ο οποίος κάλεσε τον Μπακασέτα να απαντήσει αν η Εθνική θα νικήσει τη Σλοβενία: «Ένα αποτέλεσμα υπάρχει για μας και θα τα καταφέρουμε».

Για την αγωνιστική φιλοσοφία της Εθνικής με τη Σλοβενία: «Δεν είναι κριτήριο μόνο το σημερινό παιχνίδι. Αντιμετωπίζουμε εδώ και ένα χρόνο όλα τα ματς με τον ίδιο τρόπο που παίξαμε σήμερα. Ο στόχος μας είναι να κυριαρχούμε, να έχουμε υψηλή ένταση και στην πλειοψηφία των αγώνων τα έχουμε καταφέρει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X