Τρεις βδομάδες εκτός ο Μπονούτσι

Τρεις βδομάδες εκτός ο Μπονούτσι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της Gazzetta dello Sport, ο στόπερ της Γιουβέντους, Λεονάρντο Μπονούτσι, θα μείνει εκτός για 20 μέρες καθώς τραυματίστηκε με την Εθνική Ιταλίας.

Το Σάββατο (14/11) ανακοινώθηκε πως ο 33χρονος θα χάσει τους αγώνες της Squadra Azzurra με Πολωνία και Βοσνία/Ερζεγοβίνη εξαιτίας τραυματισμού. «Ηθελα να παίξω με κάθε κόστος, όμως δυστυχώς αυτό δεν θα συμβεί» είπε στην RAI Sports ο Μπονούτσι. «Δοκίμασα τα πάντα, προσπάθησα να σφίξω τα δόντια τις τελευταίες 20 μέρες, ακόμα και με την Λάτσιο έπαιζα με πόνο αλλά είχα την ελπίδα ότι θα φύγει, όμως μεγάλωνε. Ζήτησα πολλά από το σώμα μου».

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Λέο θα μείνει στα pits για 20 μέρες και τις επόμενες θα υποβληθεί σε εξετάσεις στο J Medical. Αν ο χρόνος που χρειάζεται, επιβεβαιωθεί, τότε θα επιστρέψει στις 5 Δεκεμβρίου και το derby κόντρα στην Τορίνο, έχοντας χάσει Κάλιαρι, Μπενεβέντο, Φερεντσβάρος, Ντιναμό Κιέβου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X