Ράσφορντ: Επιτέθηκε στην Daily Mail για ένα «κίτρινο» δημοσίευμά της (ΦΩΤΟ)

Ράσφορντ: Το «ευχαριστώ» στους εθελοντές και το μήνυμα για τη μάχη που είναι μπροστά (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο 23χρονος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δημοσίευμα που ήθελε να τον παρουσιάσει ως άνθρωπο που εκμεταλλεύτηκε την φήμη και την οικονομική του δύναμη για να πάρει σπίτια την στιγμή που έχει κάνει τόσα πολλά για τα παιδιά και την διατροφή τους, προκάλεσε την οργή και την απάντηση του Μάρκους Ράσφορντ.

Ο 23χρονος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να ενώσει ολόκληρη την Αγγλία με τις ενέργειές του και την εκστρατεία του υπέρ των παιδιών των σχολείων σε αυτούς τους πολύ δύσκολους καιρούς με την πανδημία.

Ανάγκασε την Κυβέρνηση του Μπόρις Τζόνσον δυο φορές να πάρει πίσω την αρχική της απόφαση και να συνεχίσει πρόγραμμα παράδοσης τροφίμων στις ευάλωτες οικογένειες, όμως, η Daily Mail βρέθηκε να κάνει μεγάλο… φάουλ στην αναφορά που έκανε για μια συγκεκριμένη επένδυση του παίκτη.

«Τι αποτέλεσμα! Ο ποδοσφαιρικός αστέρας που κάνει τις εκστρατείες, αγόρασε πέντε πολυτελή σπίτια έναντι 2 εκατομμυρίων λιρών».

Ο Μάρκους Ράσφορντ απάντησε: «Για να το ξεκαθαρίζουμε. Είμαι 23. Προέρχομαι από τα λίγα. Θέλω να προστατεύσω την οικογένειά μου. Γι’ αυτό και είχα πάρει μια απόφαση από την έναρξη του 2020 να επενδύσω χρήματα σε κατοικίες. Μην μπλέκετε τις ιστορίες και μην χρησιμοποιείται την λέξη “εκστρατεία” για τέτοια θέματα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X