ΑΕΚ: Η πορεία της ομάδας χάντμπολ στον πρώτο γύρο με αριθμούς!

Η ανίκητη ομάδα!
Photo Credits: INTIME

Τι έκανε η ΑΕΚ στις έξι πρώτες αγωνιστικές της Handball Premier

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Handball Premier έχει διακοπεί λόγω της πανδημίας και όλος ο χώρος του αθλήματος αναμένει την ημερομηνία για την επανέναρξη.

Η ΑΕΚ από την έναρξη της σεζόν και μέχρι να γίνει η διακοπή σημείωσε 6 νίκες σε ισάριθμους αγώνες, αποτελώντας τη μοναδική αήττητη ομάδα του 1ου Ομίλου, με την ολοκλήρωση του Α’ Γύρου.

Οι «κιτρινόμαυροι» πέτυχαν 3 εντός και 3 εκτός έδρας νίκες, σημειώνοντας 227 τέρματα και δεχόμενοι μόλις 147. Έτσι, έχουν την καλύτερη επίθεση όχι μόνο στον Όμιλο, αλλά σε όλη τη διοργάνωση, και τη 2η καλύτερη άμυνα στον Όμιλο.

Σε αυτούς τους 6 αγώνες, ο Δημήτρης Δημητρούλιας έχει χρησιμοποιήσει 21 αθλητές, εκ των οποίων 8 δεν έχουν χάσει παιχνίδι. Πρόκειται για τους Thomas Bauer, Βαγγέλη Αραμπατζή, Δημήτρη Τζηρά, Luis Felipe Reina, Milan Kosanovic, Ignacio Plaza Jimenez, Τάσο Παπαδιονυσίου και Marin Buneta.

Στους σκόρερς, από τους 21 αθλητές που έχουν αγωνιστεί, οι 19 έχουν βρει δίχτυα, καθώς μόνο ο Ανδρέας Αραπακόπουλος και ο Thomas Bauer δεν «έσπασαν» το ρόδι. Στη λίστα προπορεύεται ο Δημήτρης Τζηράς, καθώς έχει σημειώσει 48 τέρματα σε 6 αγώνες, έχοντας πετύχει σε 3 αναμετρήσεις διψήφιο αριθμό γκολ. Ακολουθούν ο Χρήστος Κεδέρης με 29 γκολ και ο Patrick Lemos με 24, σε 5 αγώνες αμφότεροι.

Φυσικά, ο Cristian Ugalde, είναι ο μεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν. Ο σπουδαίος Ισπανός άσσος, τραυματίστηκε σοβαρά και θα λείψει από τους αγωνιστικούς χώρους για αρκετούς μήνες, έχοντας σημειώσει σε 2 αγώνες 11 τέρματα, αλλά αφήνοντας άπαντες… άναυδους με την τεχνική του και την σπουδαία ηγετική του φυσιογνωμία. Το γκολ κόντρα στον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή πίσω από την πλάτη, είναι βέβαιο ότι θα μνημονεύεται από φίλους και… αντιπάλους.

Τέλος, ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει και στους νεαρούς αθλητές που έχουν την απόλυτη εμπιστοσύνη του τεχνικού τιμ, παίρνοντας μεγάλες εμπειρίες από την κορυφαία κατηγορία. Μέχρι τώρα ο Κωνσταντίνιος Κοτσιώνης έχει αγωνιστεί σε 3 αγώνες σκοράροντας 3 γκολ, ο Μιχάλης Στάθης έχει 2 γκολ σε 2 αγώνες, ενώ 1 φορά αγωνίστηκαν οι Νίκος Δικαιούλιας (3 τέρματα) και Λευτέρης Κοβάνης (1 τέρμα).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X