Ράμος για τα πέναλτι που έχασε: «Δεν είναι τα λάθη που μας καθορίζουν» (ΦΩΤΟ)

Ράμος για τα πέναλτι που έχασε: «Δεν είναι τα λάθη που μας καθορίζουν» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο Σέρχιο Ράμος έχασε δύο πέναλτι στην αναμέτρηση της Ισπανίας με την Ελβετία.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σέρχιο Ράμος ήταν ο μοιραίος της Ισπανίας στην αναμέτρηση με την Ελβετία και θέλει να το ξεχάσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Ο κάπτεν της Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε τις 177 εμφανίσεις με την ανδρική ομάδα των Φούριας Ρόχας κι έτσι έγινε ο απόλυτος ρέκορντμαν των εθνικών ομάδων της Ευρώπης. Παρά το ιστορικό ρεκόρ ο Σέρχιο Ράμος ήταν μοιραίος για την ομάδα του, καθώς είδε τον Γιαν Ζόμερ να τον νικάει δύο φορές από το σημείο του πέναλτι μέσα σε 23 λεπτά.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη απόδοση δεν επηρεάζει τον 34χρονο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος έστειλε μήνυμα νίκης για την επόμενη αναμέτρηση της εθνικής του ομάδας, με την Γερμανία την Τρίτη (17/11, 21:45) στη Σεβίλλη.

«Μία δύσκολη στιγμή. Ώρα για επαναφορά και να παλέψουμε για τη νίκη στη Σεβίλλη. Δεν είναι τα λάθη που μας καθορίζουν, αλλά ο τρόπος με τον οποίο εστιάζουμε στους επόμενους στόχους μας», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sergio Ramos (@sergioramos)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X