ΑΕΚ: Προπονήθηκαν Μάνταλος, Γκαρσία, Μπακάκης, Χνιντ και Ανσαριφάρντ!

ΑΕΚ: Προπονήθηκαν Μάνταλος, Γκαρσία, Μπακάκης, Χνιντ και Ανσαριφάρντ!
Photo Credits: INTIME

Επιστροφές είχε η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μάσιμο Καρέρα είδε σήμερα αρκετούς ποδοσφαιριστές να επιστρέφουν στις προπονήσεις της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Συγκεκριμένα ο Λιβάι Γκαρσία έπειτα από καιρό γυμνάστηκε με την υπόλοιπη ομάδα, να υπενθυμίσουμε πως είχε τραυματιστεί στο ματς με τον Ατρόμητο.

Εκτός του Γκαρσία επέστρεψαν και οι Πέτρος Μάνταλος, Μιχάλης Μπακάκης, Νασίμ Χνιντ που είχαν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό, αλλά ανέρρωσαν.

Ενώ το «παρών» στην σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ έδωσε και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική του ομάδα.

Από τα Σπάτα απουσίασαν οι διεθνείς Νεντελτσιάρου, Μαχαίρας, Χριστόπουλος, Μπότος, Μιτάι και οι υπόλοιποι παίκτες που έχουν διαγνωστεί θετικοί στο ιό Covid-19.

Τρίτη απόγευμα η ΑΕΚ περιμένει ακόμη περισσότερες επιστροφές από κορωνοϊό

Αύριο το πρωί τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος θα υποβληθούν εκ νέου σε τεστ και στη συνέχεια οι παίκτες της ΑΕΚ θα έχουν ρεπό.

Στόχος είναι όσοι έχουν αρνητικό τεστ να κάνουν διερευνηθούν περαιτέρω το πρωί της Τρίτη, ώστε κάνοντας όλες τις απαραίτητες εξετάσεις να προπονηθούν το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Στην ΑΕΚ παραμένουν όλα τα έξτρα μέτρα προστασίας ενόψει των τριών τεστ που θα υπάρξουν και αυτή την εβδομάδα ενόψει της αναμέτρησης με την Λάρισα.

Η επόμενη προπόνηση της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη το απόγευμα της Τρίτης (18.00).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X