Εθνική: Με Γιακουμάκη κόντρα στην Μολδαβία - Τα πλάνα του Φαν'τ Σιπ

Εθνική: Με Γιακουμάκη κόντρα στην Μολδαβία - Τα πλάνα του Φαν'τ Σιπ
Photo Credits: INTIME

Φανέλα βασικού ενδέχεται να πάρει ο Γιώργος Γιακουμάκης κόντρα στη Μολδαβία.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Εθνική Ελλάδας ετοιμάζεται για την αποψινή αναμέτρηση (21:45) με την Μολδαβία για τη 5η αγωνιστική του UEFA Nations League.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προκειμένου να πάρει την πρώτη θέση στον τρίτο όμιλο της τρίτης κατηγορίας του Nations League, θέλει απόψε κόντρα στην Μολδαβία να πάρει την πρώτη από τις δύο νίκες που έχει ανάγκη.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με ένα απρόοπτο, καθώς ο Μπάμπης Λυκογιάννης ένιωσε ένα σφίξιμο στη γάμπα και αποχώρησε από την προπόνηση.

Τα πλάνα του Φαν’τ Σιπ

Σύμφωνα με το «gazzetta.gr» ο Γιώργος Γιακουμάκης ενδέχεται να πάρει θέσει βασικού και να τοποθετηθεί αυτός στην κορυφή της επίθεσης. Από εκεί και πέρα Φορτούνης και Μπουχαλάκης διεκδικούν θέση στη μεσαία γραμμή. Για τις υπόλοιπες θέσεις ο Ολλανδός τεχνικός φαίνεται πως έχει καταλήξει καθώς κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βλαχοδήμος, οι Μαυρίας, Τσιμίκας, Τζαβέλλας και Χατζηδιάκο θα αποτελούν την τετράδα στην άμυνα.  Οι Ζέκα – Μπακασέτας και ένας εκ των Μπουχαλάκη – Φορτούνη θα συνθέσουν την τριάδα της μεσαίας γραμμής και οι Τζόλης – Λημνιός είναι… ακλόνητα φαβορί ως εξτρέμ.

Για να καταφέρει να τερματίσει πρώτη στον όμιλο η Εθνική Ελλάδας θα πρέπει πιθανότατα θα πρέπει να πάρει δύο νίκες, εκτός κι αν οι Σλοβένοι δεν καταφέρουν να νικήσουν το Κόσοβο. Σε αυτή την περίπτωση θα του αρκεί το «τρίποντο» την τελευταία αγωνιστική.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X