ΑΕΚ-Ολιβέιρα: Ο καθένας... θέλει με τα δικά του «θέλω» -Πολλά τα «αλλά...»

ΑΕΚ-Ολιβέιρα: Ο καθένας... θέλει με τα δικά του «θέλω» -Πολλά τα «αλλά...»
Photo Credits: INTIME

ΑΕΚ και Ολιβέιρα θέλουν να συνεχίσουν μαζί, λέει η ΠΑΕ ΑΕΚ -Αλλά τα δεδομένα δείχνουν κάτι άλλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νέλσον Ολιβέιρα εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στην ΑΕΚ, κάτι που θέλει και η ομάδα. Αυτά σε θεωρητικό επίπεδο. Διότι η καταγραφή του ρεπορτάζ, αναφέρει ότι αυτό δεν είναι καθόλου κοντά…

Οπως ανέφερε χθες επίσημα η ΠΑΕ ΑΕΚ επιθυμία των ανθρώπων της Ενωσης είναι ο Πορτογάλος να παραμείνει στα Σπάτα, με μειωμένες όμως αποδοχές. Με λίγα λόγια… γερό ψαλίδι στο 1,1 εκατ.ευρώ που παίρνει ετησίως ο Ολιβέιρα. Και έτσι είναι το μεγαλύτερο συμβόλαιο στα αποδυτήρια της Ενωσης. Για αυτό και τέθηκε στο τραπέζι ακόμη και η πιθανότητα πρόωρης αποχώρησης του τον Γενάρη.

Σύμφωνα με την «Ωρα των Σπορ» ο Ολιβέιρα θέλει να παραμείνει στην ΑΕΚ, ενώ παραδέχθηκε πως η χρονιά του μέχρι στιγμής δεν έχει πάει καλά, αν και παρουσιάζεται αποφασισμένος να είναι πανέτοιμος στην επανεκκίνηση των υποχρεώσεων.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν κάνει κάποια πρόταση, ώστε να κάτσουν οι δύο πλευρές στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και τα πάντα είναι σε θεωρητικό επίπεδο και σε επίπεδο προθέσεων.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, η ΑΕΚ είναι απίθανο να φτάσει στα επίπεδα του τρέχοντος συμβολαίου του 29χρονου άσου, δηλαδή σε ποσό περίπου 1,1 εκατ. ευρώ ετησίως, που τον καθιστά τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του ρόστερ. Μένει να φανεί αν η πρόταση που θα του γίνει θα τον ικανοποιήσει κι αν θα υπάρχει πεδίο συνεννόησης για να υπογράψει.

Κάτι που οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι είναι πολύ-πολύ δύσκολο. Για αυτό και παραμένει ανοιχτό το να φύγει ακόμη και τον Ιανουάριο, ώστε η ΑΕΚ να γλυτώσει το μισό συμβόλαιο του και να πάει για άλλον φορ σε 2 μήνες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X