Σιμάνσκι: Ο «μαχητής» της ΑΕΚ επιστρέφει και... γουστάρει (VIDEO)

Σιμάνσκι: Ο «μαχητής» της ΑΕΚ επιστρέφει και... γουστάρει (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Νταμιάν Σιμάνσκι είναι κοντά στην επιστροφή στην δράση και η ΑΕΚ θα ενισχυθεί τα μέγιστα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον περασμένο Γενάρη, η είδηση της απόκτηση του Νταμιάν Σιμάνσκι «έσκασε» ξαφνικά. Οπως είναι λογικό -σχεδόν- κανείς δεν ήξερε τι… εστί ο Πολωνός χαφ που έφτανε στην Ενωση ως δανεικός μέσω Ρωσίας. Με την πρώτη του εμφάνιση όμως, σε εκείνο το ματς στο Βόλο κατάφερε να ξεχωρίσει. Οχι για κάποια περίτεχνη ενέργεια ή ασιστ, αλλά για την μαχητικότητά του. Τώρα, αρκετούς μήνες αργότερα, αναμένεται να επιστρέψει για να προσδώσει στο σύνολο του Μάσιμο Καρέρα αυτό για το οποίο αποκτήθηκε. Το μαχητικό του πνεύμα.

Η επέμβαση του Σιμάνσκι

Ο Πολωνός άσος στάθηκε άτυχος πριν την έναρξη αυτής της πολύ ιδιαίτερης χρονιάς. Στις 20 Αυγούστου και αφού το ιατρικό τιμ του Δικεφάλου έκρινε πως το πρόβλημα του Σιμάνσκι στον αχίλλειο τένοντα από παλαιότερη επέμβαση θα του προκαλούσε ενοχλήσεις, αποφασίστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση ώστε να ξεπεράσει οριστικά το πρόβλημα. Από την στιγμή που βγήκε από το χειρουργείο, ο Σιμάνσκι απέκτησε «ψύχωση» με την επιστροφή τη δράση.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Damian Szymański (@damianszymanskii)

Σιμάνσκι: Τα μηνύματα… αγάπης

«Μόνο ΑΕΚ», «ΑΕΚάρα επιστρέφω», «Σύντομα…», «Μου λείπεις ΑΕΚάρα», ήταν μερικά από τα μηνύματα του Σιμάνσκι στα social media. «Στα λόγια, όλοι καλοί είναι», θα πει κανείς, ωστόσο ο διεθνής χαφ έχει δείξει πως δουλεύει όσο λίγοι.

Για αυτό και επέστρεψε ακριβώς στο χρονοδιάγραμμα που είχε υπολογιστεί.

Σιμάνσκι: Δίνει ανάσες και… δύναμη

Νέναντ Κρίστιτσιτς και Γέβγεν Σάκχοφ έβγαλαν τα κάστανα από την φωτιά τον τελευταίο πολύ δύσκολο μήνα για την ΑΕΚ. Με μια ανάσα, δίχως υπερβολή, έβγαλαν βασικοί και αναντικατάστατοι όλα τα παιχνίδια, καθώς οι υπόλοιπες λύσεις ήταν στα πιτς. Ο Σιμάνσκι, τώρα, εκτός από τις ανάσες και την φρεσκάδα φυσικά θα δώσει στην ΑΕΚ την μαχητικότητα που της λείπει κατά περιπτώσεις.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

Ο Μάσιμο Καρέρα θέλει να βλέπει τους παίκτες του να «δαγκώνουν» και ο Πολωνός είναι εξ αυτών που μπορεί να το κάνει. Οπως και οι πολύ δυναμικοί Νασίμ Χνιντ, Εμάνουελ Ινσούα. Οι εν λόγω παίκτες δίνουν στην Ενωση αυτό το στοιχείο… Βράνιες που χρειάζεται. Πλην αυτού, ο 25χρονος είναι ένας box-to-box παίκτης που έδειξε πως «κουμπώνει» με τον Κρίστιτσιτς, αλλά και με τον Γαλανόπουλο στην ενδεκάδα και σίγουρα μπορεί να δώσει λύσεις είτε ως βασικός είτε ως μπακ-απ του εξαιρετικού Γεβγέν Σάκχοφ. Να υπνεθυμίσουμε πως ο Πολωνός άσος δεν έχει δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ.

Ο γεμάτος άξονας της ΑΕΚ και ο πονοκέφαλος Καρέρα

Η ΑΕΚ αυτό ήθελε, κυνήγησε και πλέον εχει σε κάποιες θέσεις. Να έχει αξιόλογες επιλογές και πραγματικά ο Καρέρα να δυσκολεύεται πραγματικά όχι μόνο για την ενδεκάδα, αλλά και για την αποστολή. Με την προϋπόθεση, εννοείται, να είναι άπαντες υγιής γιατί το ρόστερ της ΑΕΚ ειδικά στον άξονα είναι γεμάτο.

Εκτός των «σιδερένιων» Νέναντ Κρίστιτσιτς και Γέβγεν Σάκχοφ και του Σιμάνσκι που επιστρέφει, διαθέσιμος είναι ξανά ο Κώστας Γαλανόπουλος, αλλά και ο «Iron Man» Αντρέ Σιμόες που έχει μπει σε ρυθμό προπονήσεων και πάλι. Ενώ, υπάρχουν και οι Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς, Φοίβος Μπότος που μπορούν να παίξουν στα χαφ.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X