Καθάρισε την πρωτιά η Γαλλία, 1-0 την Πορτογαλία

Καθάρισε την πρωτιά η Γαλλία, 1-0 την Πορτογαλία
Photo Credits: INTIME

Οι Γάλλοι επικράτησαν με ένα γκολ του Καντέ στο 54'

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Γάλλοι επικράτησαν με ένα γκολ του Καντέ στο 54’ 1-0 της Πορτογαλίας στη Λισσαβόνα και εξασφάλισαν την πρωτιά στον 3ο όμιλο της α’ ζώνης του Nations League. Την πρώτη της νίκη πήρε η Σουηδία που επικράτησε 2-1 της Κροατίας.

Το πανόραμα της 5ης αγωνιστικής του 3ο ομίλου:

Πορτογαλία – Γαλλία 0-1 (54’ Καντέ)

Σουηδία – Κροατία 2-1 (36’ Κουλουσέφσκι, 45+3’ Ντάνιελσον -81 αυτ. Ντάνιελσον)

Η βαθμολογία:

Γαλλία 13
Πορτογαλία 10
Κροατία 3
Σουηδία 3

Η τελευταία αγωνιστική:
Γαλλία – Σουηδία
Κροατία – Πορτογαλία

Η Γαλλία μπήκε δυνατά στο ματς, αλλά βρήκε απέναντι της στο πρώτο μέρος έναν εκπληκτικό Ρουί Πατρίσιο και το δοκάρι που της στέρησαν το γκολ. Στο 12’ ο Γκριζμάν είδε τον Μαρσιάλ που νικήθηκε από τον Πορτογάλο πορτιέρε, ενώ στο 15’ ο Ραμπιό αστόχησε από καλή θέση. Στο 30ο λεπτό οι Γάλλοι στάθηκαν άτυχοι, όταν ο συνδυασμός του Γκριζμάν με τον Βαράν να στρώνει στον Ραμπιό, έφερε τον τελευταίο να κάνει ένα δύσκολο σουτ, στην πορεία της μπάλας πετάχτηκε ο Μαρσιάλ που έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Μια ακόμα σπουδαία επέμβαση από τον Μαρσιάλ ήρθε στο 41΄με τον Ερνάντεζ να βγάζει παράλληλη σέντρα από αριστερά και τον φορ των Γάλλων να κάνει την προβολή, για μια ακόμα έξοχη επέμβαση του Πορτογάλου πορτιέρε. Η τελευταία φάση του πρώτου μέρους, ήταν για τους Πορτογάλους με την κεφαλιά του Ρονάλντο να φεύγει έξω.

Τελικά ήταν ο Ενγκολό Καντέ στο 54’ εκείνος που έδωσε τη λύση για τη Γαλλία, αφού μετά από πάσα του Γκριεζμάν, ο Ραμπιό βρέθηκε αριστερά μέσα στην περιοχή και σούταρε, ο Ρουί Πατρίσιο έκανε ασθενή επέμβαση, για να έρθει από κοντά ο Καντέ και να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Στο 60΄ ο Φόντε είχε δοκάρι, ενώ στο 75’ οι Πορτογάλοι προσπάθησαν να απαντήσουν με τον Μουτίνιο, το σουτ του οποίου εξουδετέρωσε εντυπωσιακά ο Γιορίς.

ΣΟΥΗΔΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ

Την πρώτη τους νίκη στο 3ο γκρουπ της πρώτης ζώνης του Nations League, πέτυχαν οι Σουηδοί με 2-1 απέναντι στην Κροατία. Τα γκολ για τους Σκανδιναβούς ήρθαν προς το φινάλε του πρώτου μέρους, όταν και ουσιαστικά καθάρισαν την πρώτη τους επικράτηση σε αυτό τον όμιλο. Στο 36ο λεπτό ο Κουλουσέφσκι με το αριστερό, μετά από μεταβίβαση του Λούστιχ άνοιξε το σκορ, για να έρθει στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους το 2-0 με δυνατή κεφαλιά του Ντάνιελσον μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λάρσον. Ο ίδιος παίκτης στο 81’ θα μειώσει σε 2-1 για την Κροατία με αυτογκόλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X