ΑΕΚ: Σε κακή κατάσταση το γήπεδο στα Σπάτα, παράπονα παικτών στον Ιβιτς (ΦΩΤΟ-VIDEO)

ΑΕΚ: Σε κακή κατάσταση το γήπεδο στα Σπάτα, παράπονα παικτών στον Ιβιτς (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ξερό και επικίνδυνο το χορτάρι στο γήπεδο που κάνει προπόνηση η ΑΕΚ στα Σπάτα -Ολο το ρεπορτάζ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχει αποφασίσει εδώ και καιρό να αναπτύξει, να μεγαλώσει και να εκσυγχρονίσει ακόμη περισσότερο το προπονητικό κέντρο των Σπάτων. Μια υποδομή… κληρονομιά για το μέλλον της.

Και ήδη τα έργα στο οικόπεδο πίσω από το κεντρικό κτίριο του προπονητικού κέντρου προχωρούν με ικανοποιητικούς ρυθμούς, παρά τα δύσκολα δεδομένα της εποχής. Μια σημαντική επένδυση από πλευράς του Δημήτρη Μελισσανίδη τόσο με την αγορά του προπονητικού και των οικοπέδων, όσο και από πλευράς των έργων.

Ξερό και επικίνδυνο

Ωστόσο, υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με το ένα γήπεδο που χρησιμοποιεί η πρώτη ομάδα της ΑΕΚ για την προπόνηση της. Δηλαδή, το δεύτερο μετά την είσοδο. Το πρώτο γήπεδο εδώ και καιρό δεν χρησιμοποιείται διότι ήταν σε κακή κατάσταση και έγινε επανασπορά. Και αναμένεται αρχές της εβδομάδας να μπορεί να χρησιμοποιεί από την ομάδα.

Σε αυτό όμως που χρησιμοποιεί η ομάδα για προπόνηση το τελευταίο διάστημα, η κατάσταση επίσης δεν είναι καθόλου καλή. Σε σημείο που οι ποδοσφαιριστές έχουν κάνει παράπονα στον Ιλια Ιβιτς, καθώς το γήπεδο είναι πολύ σκληρό, ξερό και σε κάποια σημεία του επικίνδυνο για τους ίδιους. Και το ίδιο έχουν καταγράψει και ο Μάσιμο Καρέρα με τους συνεργάτες του.

Επειδή τα γήπεδα στα Σπάτα όμως βγάζουν συχνά πυκνά προβλήματα, το πιθανότερο είναι ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα από την εγκατάσταση τους και χρειάζεται… ξήλωμα για να κατασκευαστεί σωστά εξ’ αρχής. Και μόνο έτσι μπορεί να λυθεί οριστικά αυτό το ζήτημα που «ταλαιπωρεί» την καθημερινότητα της ΑΕΚ.

Παράλληλα, μεγάλη «ανάσα» για να μπορούν τα δύο γήπεδα να φτιαχτούν σωστά και να συντηρούνται όπως απαιτείται με τα κατάλληλα υλικά από ειδικούς, είναι η κατασκευή του τρίτου γηπέδου στο προπονητικό κέντρο.

Μέχρι τότε θα υπάρχει πρόβλημα…

Και τώρα που η ομάδα θα μεταφερθεί στο πρώτο γήπεδο, αυτό θα «φορτωθεί» όλο το καθημερινό βάρος για την προπόνηση των παικτών της πρώτης ομάδας το επόμενο διάστημα. Για αυτό και απαιτείται να προχωρήσουν άμεσα οι εργασίες για το τρίτο γήπεδο στα Σπάτα, αλλά και η σωστή και η άρτια βελτίωση του 2ου γηπέδου και όχι με… μπαλώματα.

Εικόνες από τα Σπάτα

Παρακάτω δείτε φωτογραφίες και VIDEO από την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο 2ο γήπεδο στα Σπάτα:

Εικόνες:ΑΕΚ: Σε κακή κατάσταση το γήπεδο στα Σπάτα, παράπονα παικτών στον Ιβιτς (ΦΩΤΟ-VIDEO)

ΑΕΚ: Σε κακή κατάσταση το γήπεδο στα Σπάτα, παράπονα παικτών στον Ιβιτς (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Σε κακή κατάσταση το γήπεδο στα Σπάτα, παράπονα παικτών στον Ιβιτς (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Σε κακή κατάσταση το γήπεδο στα Σπάτα, παράπονα παικτών στον Ιβιτς (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Σε κακή κατάσταση το γήπεδο στα Σπάτα, παράπονα παικτών στον Ιβιτς (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Σε κακή κατάσταση το γήπεδο στα Σπάτα, παράπονα παικτών στον Ιβιτς (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Σε κακή κατάσταση το γήπεδο στα Σπάτα, παράπονα παικτών στον Ιβιτς (ΦΩΤΟ-VIDEO)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X