Βράνιες: Η «κιτρινόμαυρη» έκρηξη στο προφίλ του! (ΦΩΤΟ)

«Θα κάτσουν στο ίδιο τραπέζι ΑΕΚ και Άντερλεχτ για Βράνιες»
Photo Credits: INTIME

Είναι πράγματι, αξιοπρόσεκτα τα όσα συμβαίνουν στα προφίλ του Ογκνιεν Βράνιες τις τελευταίες ώρες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είχατε καιρό να ακούσετε για εκείνον; Μπα. Οπως και να έχει το όνομα του Ογκνιεν Βράνιες δείχνει να επιστρέφει στην επικαιρότητα της ΑΕΚ και για αυτό δεν ευθύνεται κανείς άλλος πλην του Βόσνιου στόπερ. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή όμως.

Προ ολίγων ημερών, ρεπορτάζ στο Βέλγιο ανέφεραν πως ο πρώην στόπερ της Ενωσης θεωρείται ξένο σώμα από την Άντερλεχτ. Ο Βινσάν Κομπανί δεν θέλει να τον βλέπει, συγκεκριμένα. Του χρεώνουν την βαριά ήττα από την Κλαμπ Μπριζ εξαιτίας κάποιων λαθών του, ενώ το παχυλό του συμβόλαιο αποτελεί πάντα αγκάθι για τους Βέλγους. Αυτό που «έβγαινε» από το… μοβ στρατόπεδο ήταν πως τον Γενάρη, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο ο Βράνιες θα αποχωρήσει από την Αντερλεχτ. Τα έχουμε ξανακούσει, θα πείτε και δικαίως.

Η… έκρηξη στο προφίλ του Ογκνιεν Βράνιες

Μετά από αυτές τις εξελίξεις στο Βέλγιο, παρατηρείται μια… άνευ (προσφάτου) προηγουμένου κινητικότητα στο προφίλ του Ογκνιεν Βράνιες. Φωτογραφίες στα κιτρινόμαυρα, με τον Δικέφαλο στο στήθος και πολλά μηνύματα από φίλους της ΑΕΚ δίνουν και παίρνουν στο προφίλ του με τον ίδιο να κάνει repost τα πάντα. Κάτι που είχε να γίνει πολλούς μήνες. Να ξεκαθαρίσουμε πως δεν πρόκειται για κάποιο δικό του μήνυμα, αλλά των φίλων της Ενωσης. Το γεγονός ότι αναδημοσιεύει πάντως, αποτελεί μια είδηση, όπως και να έχει.

Από το στρατόπεδο της ΑΕΚ δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κάποια πρόθεση για την απόκτηση στόπερ και πόσο μάλλον ενός κεντρικού αμυντικού με το κασέ του Βράνιες. Οταν πρόκειται για εκείνον όμως, όλα μένουν ανοικτά.

Δείτε μερικές φωτογραφίες που έχει κάνει repost ο Ογκνιεν Βράνιες:Βράνιες: Η «κιτρινόμαυρη» έκρηξη στο προφίλ του! (ΦΩΤΟ) Βράνιες: Η «κιτρινόμαυρη» έκρηξη στο προφίλ του! (ΦΩΤΟ) Βράνιες: Η «κιτρινόμαυρη» έκρηξη στο προφίλ του! (ΦΩΤΟ) Βράνιες: Η «κιτρινόμαυρη» έκρηξη στο προφίλ του! (ΦΩΤΟ) Βράνιες: Η «κιτρινόμαυρη» έκρηξη στο προφίλ του! (ΦΩΤΟ) Βράνιες: Η «κιτρινόμαυρη» έκρηξη στο προφίλ του! (ΦΩΤΟ) Βράνιες: Η «κιτρινόμαυρη» έκρηξη στο προφίλ του! (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X