Η Λίβερπουλ βάζει το «σήμερα» σε... χρονοκάψουλα που θα ανοιχτεί το 2070!

Η Λίβερπουλ βάζει το «σήμερα» σε... χρονοκάψουλα που θα ανοιχτεί το 2070!
Photo Credits: INTIME

Τρομερή κίνηση της Λίβερπουλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε μια ιδιαίτερη κίνηση προβαίνει η Λίβερπουλ, που γιορτάζει τα εγκαίνια του νέου προπονητικού της κέντρου με την εγκατάσταση μιας χρονοκάψουλας, η οποία θα περιέχει διακριτικά αντικείμενα του «σήμερα» και θα απευθύνεται στη μελλοντική γενιά φιλάθλων.

Σε πενήντα χρόνια από τώρα, ένας προπονητής που ακόμη δεν έχει ξεκινήσει την καριέρα του, παίκτες που ακόμη δεν έχουν γεννηθεί, φίλαθλοι που μπορεί ακόμη να μην έχουν πει τη λέξη «μαμά», θα ανοίξουν τη χρονοκάψουλα στο AXA Training Center, στο Κέρμπι, και θα βρουν φανέλες του 2020 και του 2019, γράμμα από την τωρινή προπονητή της γυναικείας ομάδας, Βίκυ Τζέπσον, τα παπούτσια του Φαν Ντάικ, τα γάντια του Άλισον, και ένα βίντεο με τον Κλοπ να τους καλωσορίζει στο… παρελθόν!

Με την πίστη ότι κατάφερε να εδραιωθεί στην ελίτ, μετά από χρόνια αγωνιστικής και οικονομικής παρακμής, η Λίβερπουλ προβαίνει σε μια κίνηση που συνδέει το παρόν με το μέλλον. Η πιο επιτυχημένη Λίβερπουλ του 21ου αιώνα, η Λίβερπουλ της FSG, του Κλοπ, του Χέντερσον και του Φαν Ντάικ, γράφει γράμμα στη Λίβερπουλ του μέλλοντος, στους επόμενους διοικούντες, προπονητές, ποδοσφαιριστές και φιλάθλους.

Φανταστείτε μόνο τη σκηνή… Φανταστείτε τη νοσταλγία όταν οι «κόκκινοι» του 2070 θα ανοίξουν γράμματα που ποτέ δεν διαβάστηκαν, θα δουν τον Κλοπ, τον Βέρνερ και την Τζέπσον να μιλούν απευθείας σε αυτούς.

Η χρονοκάψουλα, που θα εγκατασταθεί στο νεόκτιστο προπονητικό κέντρο της Λίβερπουλ, στο Κέρμπι, θα περιέχει μεταξύ άλλων:

*Γράμμα στους μελλοντικούς φιλάθλους, συναδέλφους και την κοινότητα του Κέρμπι, από τη Fenway Sports Group
*Μια φανέλα προπόνησης που θα αποτυπώνει ένα ιδιαίτερο μήνυμα εκ μέρους της AXA, επίσημου συνεργάτη προπόνησης, και ένα μήνυμα από έναν φίλαθλο σχετικά με την αγάπητου για τη Λίβερπουλ
*Μια εντός έδρας εμφάνιση της σεζόν 2020/21
*Μια φανέλα του τελικού του Champions League 2019, υπογραγραμμένη από την ομάδα
*Ένα γράμμα από την προπονητή της γυναικείας ομάδας, Βίκυ Τζέπσον, προς τους μελλοντικούς φιλάθλους
*Μια κοινή φωτογραφία της ανδρικής και της γυναικείας ομάδας
*Ένα αφιέρωμα σε όσους έχασαν τη ζωή τους στην τραγωδία του Χίλσμπορο
*Ένα USB στικάκι που θα περιέχει βίντεο με μηνύματα από τους Κλοπ, Χέντερσον, Τζέπσον και Ρας
*Υπογραγραμμένο ζευγάρι παπούτσια του Φαν Ντάικ και υπογεγραμμένο ζευγάρι γάντια του Άλισον
*Αντικείμενα από τους συνδέσμους «Spirit of Shankly» και «Spion Kop 1906» που αντιπροσωπεύουν τους φιλάθλους της Λίβερπουλ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X