Ραούλ Χιμένες: «Το καλοκαίρι με ήθελαν Γιουνάιτεντ και Γιουβέντους αλλά προτίμησα Γουλβς»

Ραούλ Χιμένες: «Το καλοκαίρι με ήθελαν Γιουνάιτεντ και Γιουβέντους αλλά προτίμησα Γουλβς»
Photo Credits: INTIME

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έχει ξεκινήσει φέτος ο 29χρονος Μεξικανός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο επιθετικός της Γουλβς, Ραούλ Χιμένες αποκάλυψε πως το καλοκαίρι υπήρξε έντονο ενδιαφέρον τόσο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και από την Γιουβέντους για την απόκτησή του, ωστόσο ο ίδιος επέλεξε να παραμείνει στην Γουλβς.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έχει ξεκινήσει φέτος ο 29χρονος Μεξικανός επιθετικός, μετρώντας τέσσερα τέρματα σε εννέα αναμετρήσεις για όλες τις διοργανώσεις με τους «Λύκους».

Ο Ραούλ Χιμένες, σε πρόσφατες δηλώσεις του αποκάλυψε πως την προηγούμενη μεταγραφική περίοδο είχαν δείξει θερμό ενδιαφέρον οι Γιουνάιτεντ και Γιουβέντους για να τον κάνουν δικό τους. Ωστόσο, όπως τόνισε ο ίδιος τους ξεκαθάρισε πως επιθυμία του ήταν να συνεχίσει στη Γουλβς.

«Ξύπνησα τη μια μέρα και με ήθελε η Γιουβέντους, ενώ την άλλη με ζήτησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ξέρω ότι τέτοιες προσεγγίσεις συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Όμως δεν επετεύχθη ποτέ συμφωνία και είμαι πολύ χαρούμενος στην ομάδα μου. Ποτέ δεν είναι λάθος να είσαι σε ένα μέρος που νιώθεις καλά.

Ξέρουν στην ομάδα πως είμαι άνθρωπος που δεν είναι ποτέ ευχαριστημένος με τον εαυτό του. Πάντα ζητώ περισσότερα. Δεν πήρα λοιπόν μεταγραφή το προηγούμενο καλοκαίρι.

Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί στο μέλλον. Αν όμως συμβεί, θα πρέπει να είναι για το καλό το δικό μου, της τωρινής μου ομάδας και της ομάδας που θα πάω. Όμως ξαναλέω, αυτή τη στιγμή είμαι πολύ χαρούμενος στη Γουλβς. Μου αρέσει να νιώθω σημαντικός».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X