Νέα αναβολή για το reunion των Friends: Η ανακοίνωση του Matthew Perry

Νέα αναβολή για το reunion των Friends: Η ανακοίνωση του Matthew Perry
Photo Credits: INTIME

Οι αρχικές εκτιμήσεις της Warner Entertainment Media έκαναν λόγο για μια μικρή καθυστέρηση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από ότι φαίνεται θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα για να δούμε το πολυαναμενόμενο reunion της αγαπημένης μας σειρά από τα 90s, Friends.

Οι αρχικές εκτιμήσεις της Warner Entertainment Media έκαναν λόγο για μια μικρή καθυστέρηση στην παραγωγή της συνέχειας των Friends που αναμενόταν να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Όμως, όπως ανακοίνωσε ο Matthew Perry μέσω twitter “Το reunion των Friends προγραμματίστηκε εκ νέου για τις αρχές Μαρτίου. Φαίνεται πως θα έχουμε μια δραστήρια χρονιά. Κι έτσι μου αρέσει”:

Το reunion επρόκειτο να γυριστεί τον Αύγουστο, αλλά εξαιτίας της πανδημίας τα σχέδια της παραγωγής άλλαξαν. Στο επεισόδιο θα συμμετέχουν όλοι οι πρωταγωνιστές Matthew Perry, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc και David Schwimmer, 16 χρόνια από το τελευταίο επεισόδιο. Θα μεταδοθεί από το HBO Max, ενώ και οι δημιουργοί, Marta Kauffman και David Crane θα λάβουν μέρος στη διαδικασία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X