ΑΕΚ: Ιδιαίτερο βάρος στην ψυχολογία!

Εικόνες από το Ιωνικός Ν.Φ-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Δημήτρης Δημητρούλιας δίνει ιδιαίτερο βάρος στην ψυχολογική στήριξη των παικτών του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ιδιαίτερη ευαισθησία δίνει ο προπονητής της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ , Δημήτρης Δημητρούλιας στην επίδραση του δεύτερου lockdown στην ψυχολογία των παικτών του. Όπως ανέφερε και ο ίδιος εκτός από την αγωνιστική αποχή θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερο βάρος και στην ψυχολογία  καθώς είναι πολύ εύκολο χωρίς την απαραίτητη στήριξη και καθοδήγηση όλη αυτή η πρωτόγνωρη κατάσταση να τους επηρεάσει.  Όλο το προπονητικό τιμ της ΑΕΚ δουλεύει σε επαγγελματικά επίπεδα ακόμα και την περίοδο της διακοπής έχοντας συνεχείς συζητήσεις έτσι ώστε να μην αφήσουν την αρνητική ψυχολογία να τους επηρεάσει.

«Πρέπει να τρέφουμε το μυαλό μας  πέραν του σώματος, και να συνδράμουμε καθημερινά στο ηθικό του συνόλου. Ο τομέας του ερασιτεχνικού αθλητισμού πλήττεται σφοδρά και στο μέλλον, εκτιμώ,  θα γίνουν πολλαπλές μελέτες για την ψυχική επίδραση των εμπλεκόμενων στον πρωταθλητισμό εντός της καραντίνας» ανέφερε ο προπονητής της ΑΕΚ στο enwsi.gr.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X