Ατλέτικο Μαδρίτης: Στο στόχαστρο της ο Ντιμπάλα

Νέο συμβόλαιο προσφέρει η Γιουβέντους στον Ντιμπάλα
Photo Credits: INTIME

Η Ατλέτικο Μαδρίτης θέλει να αποκτήσει τον Πάουλο Ντιμπάλα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ατλέτικο Μαδρίτης εξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησης του Πάουλο Ντιμπάλα για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Παρά τα δημοσιεύματα του καλοκαιριού, τα οποία ήθελαν τις δύο πλευρές να έχουν έρθει σε συμφωνία, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται με τον λόγο να μην είναι άλλος από τις υψηλές απαιτήσεις του Αργεντινού άσου.

Η εξέλιξη αυτή έχει σαν συνέπεια ο 26χρονος μεσοεπιθετικός, να βρίσκεται ολοένα και πιο κοντά στην έξοδο από τους «μπιανκονέρι» στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Μία από τις ομάδες, η οποία παρακολουθεί τις εξελίξεις στην περίπτωση Ντιμπάλα είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα stadiosport, οι «ροχιμπλάνκος» φέρονται να ενδιαφέρονται έντονα για την απόκτηση του παίκτη.

Ωστόσο δεν είναι διατεθειμένοι από την πλευρά τους να δώσουν ένα ποσό της τάξεως των 45 εκατομμυρίων ευρώ το οποίο και ζητά η Γιουβέντους. Από την πλευρά της η ομάδα της Μαδρίτης σκέφτεται να δώσει ένα ποσό λίγο πάνω από τα 30 εκατομμύρια, αλλά και τον Αλβάρο Μοράτα, ο οποίος αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού στην ιταλική ομάδα προκειμένου να την πείσουν να πει το ΟΚ στην παραχώρηση του Ντιμπάλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X