Μελέτης Ηλίας: «Στα αρ@@ μου το Χόλιγουντ, αν πάει η ΑΕΚάρα τελικό Champions League» (VIDEO)

Μελέτης Ηλίας: «Στα αρ@@ μου το Χόλιγουντ, αν πάει η ΑΕΚάρα τελικό Champions League» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Συνεντεύξεις με άρωμα... ΑΕΚ, έδωσε ο γνωστός ηθοποιός Μελέτης Ηλίας.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απολαυστικός ήταν ο ηθοποιός Μελέτης Ηλίας σε συνέντευξη που έδωσε σε τηλεοπτικές εκπομπές, όπου κα μίλησε… για την ΑΕΚ.

Χθες το βράδυ μίλησε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Χιούστον το Λύσαμε», όπου και ερωτήθηκε εάν θα προτιμούσε να παίξει σε έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στο Χόλιγουντ ή σε έναν τελικό Κυπέλλου ή Champions League απάντησε: «ΑΕΚ»!

Ενώ πρόσθεσε «στα αρ@@ μου το Χόλιγουντ, άμα είναι να πάει η ΑΕΚάρα στον τελικό του Champions League και να είμαι στην ενδεκάδα…».

Αποκαλύψεις με χρώμα ΑΕΚ είχε κάνει και σε εκπομπή του Mega, όπου και είχε μιλήσει για ένα περιστατικό που είχε μετά από μία μεγάλη νίκη της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα αποκάλυψε πως έχει βρεθεί και υπό την απειλή όπλου από την τροχαία. Οπως χαρακτηριστικά είπε «έχει κερδίσει έναν πολύ σημαντικό αγώνα η ΑΕΚ και το έχουμε γιορτάζει, έχουμε πιεί τα έντερα μας και έχουμε φύγει από Αλεξανδρούπολη και μου κάνουν νόημα και λέω “σιγά και αν περάσω τι θα γίνει, αφού έχω πει” και ξεκινάω να μπαίνω σε στενά και κάποια στιγμή στο 17ο στενό λέω… “εντάξει τους έχω ξεφύγει” και έτσι όπως στρίβω βλέπω δύο περιπολικά με τους αστυνόμους έξω να με σημαδεύουν και να λένε “τα χέρια πάνω στο τιμόνι”. Η αλήθεια είναι πως μου πήραν και τις πινακίδες και πρόστιμο και αποκλείστηκε και η ΑΕΚ στον επόμενο γύρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X