Ολιβέιρα: Ενδιαφέρον από ομάδα του εξωτερικού για τον Γενάρη!

Ολιβέιρα: Ενδιαφέρον από ομάδα του εξωτερικού για τον Γενάρη!
Photo Credits: INTIME

Ομάδα από το εξωτερικό ενδιαφέρεται για την απόκτηση του επιθετικού της ΑΕΚ, Νέλσον Ολιβέιρα σε 2 μήνες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ομάδα από μεγάλο πρωτάθλημα του εξωτερικού φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του κεντρικού επιθετικού της ΑΕΚ, Νέλσον Ολιβέιρα.

Ο Πορτογάλος σέντερ φορ δεν έχει ανανεώσει ακόμη το συμβόλαιο του, αν και ο στόχος των ανθρώπων της Ενωσης είναι να παραμείνει ο Ολιβέιρα στα Σπάτα με μείωση στις αποδοχές του, κάτι που φουντώνει τις φήμες περί αποχώρησης του ακόμη και από τον Ιανουάριο. και αυτό ώστε να γλυτώσει η ΑΕΚ έστω το μισό συμβόλαιο του Πορτογάλου που ξεπερνά το μισό εκατομμύριο.

Και αυτό δεδομένα συζητήθηκε σε πρόσφατη επαφή των δύο πλευρών.

Επίσης, σύμφωνα με την εφημερίδα «LiveSport», το συμβόλαιο του Πορτογάλου με την ΑΕΚ δύσκολα θα ανέβει στο ίδιο οικονομικό επίπεδο με αυτό που ήδη έχει (παίρνει 1,1 εκατ. ετησίως), κάτι που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να τον «χάσει» το καλοκαίρι χωρίς να αντάλλαγμα.

Γι’ αυτό τον λόγο στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο κάνουν σκέψεις για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Και όπως αναφέρει η εφημερίδα ξένη ομάδα έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Πορτογάλο σέντερ φορ. Να αναφέρουμε ότι το όνομα της ομάδας δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X