Επίσημη η... σφαλιάρα της UEFA: Οριστικά στη Ριζούπολη το Ελλάδα-Σλοβενία

Επίσημη η... σφαλιάρα της UEFA: Οριστικά στη Ριζούπολη το Ελλάδα-Σλοβενία
Photo Credits: INTIME

Το κάποτε για κάποιος ακατάλληλο γήπεδο της Ριζούπολης πήρε το «οκ» από την UEFA για να φιλοξενήσει το Ελλάδα-Σλοβενία.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενα πραγματικό θρίλερ για το που θα γίνει η αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας με την Σλοβενία, με το ματς τελικά να καταλήγει… στη Ριζούπολη.

Οπως διαβάσατε από χθες στο enwsi.gr η UEFA έδωσε το «πράσινο φως» για να γίνει το ματς στο γήπεδο της Ριζούπολης, αυτό που κάποτε κρίθηκε «ακατάλληλο» για να φιλοξενήσει τελικό Κυπέλλου.

Τις τελευταίες ώρες έγιναν στη Ριζούπολη οι απαραίτητες εργασίες στους πυλώνες του γηπέδου και οι βελτιώσεις στα αποδυτήρια, προκειμένου να πάρει το γήπεδο τη σχετική άδεια.

Υπενθυμίζουμε πως είχε πάρει ήδη έγκριση για τον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος πληροί τις προϋποθέσεις, παρότι δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας Ελλάδας-Σλοβενίας για τον 3ο όμιλο του Nations League (6η αγωνιστική) θα διεξαχθεί στο γήπεδο “Γ. Καμάρας” της Ριζούπολης στις 18/11/2020 με ώρα έναρξης 21:45».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X