Ρεάλ Μαδρίτης: Ράμος και Πέρεθ θα τοποθετηθούν δημόσια για το συμβόλαιό του

Ρεάλ Μαδρίτης: Ράμος και Πέρεθ θα τοποθετηθούν δημόσια για το συμβόλαιό του
Photo Credits: INTIME

Οι δύο άνδρες θα μιλήσουν δημόσια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ανανέωση συμβολαίου του Σέρχιο Ράμος βρίσκεται σε πρώτο πλάνο στη Ρεάλ Μαδρίτης κι ο Φλορεντίνο Πέρεθ θα δώσει κοινή συνέντευξη Τύπου με τον κάπτεν της Βασίλισσας εξ αποστάσεως την ερχόμενη Δευτέρα (16/11).

Μπορεί να μην καθίσουν στο ίδιο τραπέζι, όμως, Σέρχιο Ράμος και Φλορεντίνο Πέρεθ πρόκειται να έχουν κρίσιμη επικοινωνία αναφορικά με το νέο συμβόλαιό του στη Ρεάλ Μαδρίτης την ερχόμενη Δευτέρα (16/11), όπου μάλιστα δεν αποκλείεται να υπάρξουν ευχάριστες ανακοινώσεις.

Οι δύο άνδρες θα μιλήσουν δημόσια, ο επικεφαλής του κλαμπ από τη Μαδρίτη κι ο κάπτεν από τη Σεβίλλη όπου βρίσκεται η αποστολή της εθνικής Ισπανίας, επί των διαπραγματεύσεων για την ανανέωσή του και με δεδομένο ότι αμφότερες οι πλευρές επιθυμούν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, πιθανόν να υπάρξει η κομβική πρόοδος για να γεφυρωθεί το αρχικό χάσμα.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X