ΠΑΟΚ: Θετικός στον κορωνοϊό ο Γιαννούλης

ΠΑΟΚ: Θετικός στον κορωνοϊό ο Γιαννούλης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα ακόμα κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε στις τάξεις του ΠΑΟΚ.

Τα τεστ που έγιναν στον «δικέφαλο του Βορρά» πριν την έναρξη της προπόνησης της Παρασκευής έδειξαν κι άλλον παίκτη της ομάδας θετικό στον covid-19.

Ο ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου είναι ασυμπτωματικός και θα παραμείνει σε υποχρεωτική καραντίνα, ωστόσο, δεν έχασε το χιούμορ του, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως ο Νοέμβριος δεν είναι ο μήνας του δεδομένου πως προ ημερών υπέστη και θλάση.

Μάλιστα, ο ίδιος έδειχνε να ανταποκρίνεται εξαιρετικά με φόντο την επάνοδό του στα γήπεδα, ωστόσο, στην παρούσα φάση θα οπλιστεί με υπομονή:

«Για την οικονομία της κουβέντας ας παραδεχθούμε απλά ότι ο Νοέμβριος δεν είναι ο μήνας μου! Μετά τον τραυματισμό μου, ήρθε η ώρα να προστεθώ και εγώ στη λίστα των ανθρώπων που έχουν covid. Δίχως συμπτώματα αλλά και πάλι το επόμενο διάστημα το πρόγραμμα αναγκαστικά έχει σπίτι, ατομική αποθεραπεία, διάβασμα και ξεκούραση. Να προσέχετε τους εαυτούς σας, τους γύρω σας και όσους έχουν πραγματικά ανάγκη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X