Χανιά: Καταγγελία για επιβολή προστίμου από αστυνομικούς σε άστεγο που πήγαινε σε συσσίτιο χωρίς μάσκα

Χανιά: Καταγγελία για επιβολή προστίμου από αστυνομικούς σε άστεγο που πήγαινε σε συσσίτιο χωρίς μάσκα
Photo Credits: INTIME

Κάθε αυστηρότητα εξάντλησαν αστυνομικοί στα Χανιά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρόστιμο ύψους 300 ευρώ επέβαλαν, συμφωνία με καταγγελία, αστυνομικοί σε άστεγο των Χανίων, την ώρα που κατευθυνόταν σε συσσίτιο της περιοχής, ώστε να παραλάβει φαγητό για τον ίδιο και τη γυναίκα του, με τη δικαιολογία πως «κρατούσε τη μάσκα στο χέρι»…

Κάθε αυστηρότητα εξάντλησαν αστυνομικοί στα Χανιά, επιβάλλοντας πρόστιμο 300 ευρώ σε έναν 61χρονο άστεγο στην περιοχή της Αμπεριάς.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στα «Χανιώτικα Νέα» από κατοίκους της περιοχής, που δεν μπορούσαν να το πιστέψουν.

Η δικαιολογία, δε, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, είναι πως του επιβλήθηκε το πρόστιμο επειδή κρατούσε τη μάσκα στο χέρι και δεν τη φορούσε, ενώ πήγαινε στα συσσίτια της Σπλάντζιας, για να πάρει φαγητό για τον ίδιο και τη σύζυγό του.

«Ο άνθρωπος και η γυναίκα του ζουν σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, χωρίς ρεύμα, χωρίς νερό, που μέσα στο δωμάτιο τους στάζει από παντού. Η γειτονιά τους προσφέρει ένα πιάτο φαγητό. Είναι φιλήσυχοι, δεν ενοχλούν κανένα, κάθονται στο παγκάκι έξω από το σπίτι τους ή θα πάνε μέχρι τα συσσίτια. Ο άνθρωπος είχε στο χέρι του τη μάσκα, θα μπορούσαν να του κάνουν παρατήρηση να τη βάλει, όχι να του επιβάλλουν πρόστιμο 300 ευρώ», είπε στα «Χανιώτικα Νέα» κάτοικος της περιοχής.

Μάλιστα, στο τοπικό Μέσο μίλησε και ο ίδιος ο 61χρονος, βουλγαρικής καταγωγής, που βρίσκεται στη χώρα μας από το 1990. «Είχα τη μάσκα στο χέρι, δεν τη φορούσα. Αλλά 300 ευρώ πού θα τα βρω για να πληρώσω; Βλέπετε και εσείς σε τι συνθήκες ζούμε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X