Forbes: Ο Κόμπι κερδίζει ακόμη χρήματα, ακόμη και μετά θάνατον!

Forbes: Ο Κόμπι κερδίζει ακόμη χρήματα, ακόμη και μετά θάνατον!
Photo Credits: INTIME

Η λίστα είναι μακάβρια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ετήσια λίστα του περιοδικού Forbes, η οποία αφορά τους νεκρούς σταρ, έχει μία νέα είσοδο. Τον Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος όπως και άλλοι σταρ, πουλάει ακόμη και μετά τον θάνατό του.

Η λίστα είναι μακάβρια. Σε αυτό θα συμφωνήσουμε. Αποτυπώνει, ωστόσο, το μέγεθος των σταρ που την απαρτίζουν. Ο Κόμπι Μπράιαντ δεν βρίσκεται πια κοντά μας. Κοντεύει ένας χρόνος απ’ τον χαμό του. Η νέα έκδοση της λίστας των σταρ που «έφυγαν» από τη ζωή, από το περιοδικό FORBES, βρήκε τον Κόμπι ως «νέα είσοδο». Απευθείας στη θέση 6. Με κέρδη 20.000.000 δολαρίων! Η Nike ξεπούλησε καθετί έχει σχέση με τον αδικοχαμένο σταρ, ενώ υπολογίζεται πως πουλήθηκαν σχεδόν 30.000 κομμάτια της αυτοβιογραφίας του, μετά τον θάνατό του.

Ο Κόμπι προσπέρασε αστέρες όπως τη θρυλική Μέριλιν Μονρό (8 εκ. ετησίως), το μέλος των Μπιτλς, Τζορτζ Χάρισον (8.5 εκ. ετησίως), τον Φρέντι Μέρκιουρι (9 εκ. ετησίως), τον Πρινς (10 εκ. ετησίως), τον Τζον Λένον (13 εκ. ετησίως), τον Μπομπ Μάρλεϊ (14 εκ. ετησίως) και τον Juice WRLD (15 εκ. ετησίως). Πρώτος στη λίστα είναι ο Μάικλ Τζάκσον, ο οποίος μολονότι έχει πεθάνει από το 2009, κερδίζει 48.000.000 ετησίως!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X