Μοράις: «Ο Ρονάλντο είναι μια μηχανή»

Εικόνες από το Αναγέννηση Καρδίτσας - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Μοράις θυμήθηκε, επίσης, την συνεργασία του με τον Ζοσέ Μουρίνιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Ζοσέ Μοράις αποθεώνει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον οποίο συνεργάστηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης μεταξύ 2010 και 2013.  «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι μία μηχανή όχι μόνο ως παίκτης, αλλά και ως άνθρωπος , για τον τρόπο που βοηθά και μεταχειρίζεται τους άλλους», είπε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός μιλώντας στο ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων.

Στην ίδια συνέντευξη ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ μίλησε και για άλλους παίκτες με τους οποίους έχει συνεργαστεί. «Ο Οζίλ εξαιτίας της ποιότητάς του, είναι σαν ζωγράφος. Ζωγραφίζει το ποδόσφαιρο σαν τον Πικάσο. Ο Σέρχιο Ράμος είναι γοητευτικός λόγω του πάθους του για το παιχνίδι και έχει ένταση, είναι εξαιρετικός» είπε ο Μοράις και αναφέρθηκε επίσης στη «χαρά» του Μαρσέλο, στην «απλότητα» του Μόντριτς, στην «αφοσίωση» του Αρμπελόα και στην «ταχύτητα των Μπενζεμά και Ντι Μαρία».

Ο Μοράις θυμήθηκε, επίσης, την συνεργασία του με τον Ζοσέ λέγοντας ότι «η εμπειρία ήταν ξεχωριστή. Ήμασταν μια οικογένεια, υπήρχε μια πολύ θετική ενέργεια. Το κλίμα που είχαμε στην ομάδα ήταν φανταστικό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X