ΑΕΚ: Δύο νέα κρούσματα κορωνοϊού! -Κανείς παίκτης, επιστρέφουν Μάνταλος, Μπακάκης, Χνιντ!

ΑΕΚ: Δύο νέα κρούσματα κορωνοϊού! -Κανείς παίκτης, επιστρέφουν Μάνταλος, Μπακάκης, Χνιντ!
Photo Credits: INTIME

Ακόμα δύο θετικά κρούσματα στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ταλαιπωρία της ΑΕΚ δεν έχει τελειωμό με την πανδημία, καθώς βρέθηκαν δύο νέα θετικά κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα και πλέον το σύνολο των κρουσμάτων έφτασε στα 20!

Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της Παρασκευής το ποδοσφαιρικό τμήμα της Ενωσης υποβλήθηκε σε νέα τεστ στα Σπάτα και το μεσημέρι βγήκαν τα αποτελέσματα. Τα δύο νέα κρούσματα κορωνοϊού αφορούν μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος και δεν είναι κανένας ποδοσφαιριστής στα νέα κρούσματα.

Επίσης, οι Μιχάλης Μπακάκης, Πέτρος Μάνταλος και Νασίμ Χνιντ έκαναν τεστ σήμερα για κορονοϊό και είναι αρνητικοί. Για να επιστρέψουν όμως στις προπονήσεις θα υπάρξει προληπτικά και ένας επιπλέον έλεγχος για να είναι εντελώς καλά και ασφαλείς άπαντες.

Τη Δευτέρα δρομολογούνται και νέα τεστ κορονοϊού για πολύ περισσότερο κόσμο από τους νοσούντες και ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ αλλά και μέλη του σταφ που είναι ήδη σε πολύ καλή κατάσταση.

Συγκεντρωτικά λοιπόν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που είχαν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό είναι οι: Μιχάλης Μπακάκης, Πέτρος Μάνταλος Στράτος Σβάρνας, Γεβχέν Σάκχοφ, Νασίμ Χνιντ, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, Εμάνουελ Ινσούα, Ζίγκα Λάτσι και Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς.

H ανακοίνωση της ΑΕΚ

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Αρνητικά ήταν τα τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού, στον έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκαν σήμερα, για τους Μιχάλη Μπακάκη, Πέτρο Μάνταλο και Νασίμ Χνιντ, όπως και για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ομάδας στα πρωινά τεστ στα Σπάτα. Αρνητικό ήταν και το τεστ μέλους του προπονητικού επιτελείου, που μπορεί πλέον να επιστρέψει στις προπονήσεις.

Κατά τον σημερινό έλεγχο βρέθηκαν θετικά στον ιό Covid-19 δύο μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, που έχουν ήδη ενημερωθεί και απομονωθεί.

Ευχές σε όλους για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα Σπάτα».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X