ΑΕΚ: Η ξεκάθαρη θέση της Ερασιτεχνικής και το παιχνίδι των εντυπώσεων!

Εικόνες από το ματς του βόλεϊ Γυναικών Αίας-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Θέση της ΑΕΚ είναι ο αθλητισμός να απευθύνεται σε όλους και όχι σε «πλούσιους» και «φτωχούς»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύματα προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις σχετικά με την θέση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ στην διακοπή των πρωταθλημάτων. Ειδικά στο χώρο του βόλεϊ πολλοί αντιμετωπίζουν την ΑΕΚ σαν τον «φτωχό» συγγενή.

Μόνο έτσι βέβαια δεν είναι η κατάσταση, ειδικά σε ένα άθλημα που οδηγείται τα τελευταία χρόνια στην παρακμή. Το να προσπαθούν κάποιοι να παρουσιάσουν πως η ΑΕΚ θέλει να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα γιατί δεν έχει να πληρώσει τα τεστ εκτός από ψευδές είναι και ανήθικο. Έπρεπε τουλάχιστον να αναγνωρίσουν την προσπάθεια της για ίσα δικαιώματα. Η ΑΕΚ έχει να πληρώσει τα τεστ, αυτό που είπε όμως και «παρερμηνεύτηκε» είναι πως δεν πρέπει να αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα ομάδες που δεν έχουν αυτή την δυνατότητα. Κάποιοι προφανώς επιθυμούν ο αθλητισμός να απευθύνεται στους λίγους προνομιούχους σε αντίθεση με την ΑΕΚ που πιστεύει πως ακόμα και τώρα σε αυτές τις δύσκολες εποχές πρέπει να απευθύνεται σε όλους. Αυτό άλλωστε ανέφερε και ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ, Λευτέρης Αρχόντης και παρεξηγήθηκε. Να μην διαχωριστεί το πρωτάθλημα σε «πλούσιες» και «φτωχές» ομάδες.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X