Σέλτικ: Η αποτυχία της να πάρει το καλοκαίρι τον Μάρσαλ και ο Μπάρκας

Σέλτικ: Η αποτυχία της να πάρει το καλοκαίρι τον Μάρσαλ και ο Μπάρκας
Photo Credits: INTIME

Νέο άρθρο των Σκωτσέζων αναφέρεται στον Βασίλη Μπάρκα και στις επιδόσεις του με τη φανέλα της Σέλτικ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βασίλης Μπάρκας υπέγραψε το καλοκαίρι στη Σέλτικ, με τους Σκωτσέζους να δίνουν στην ΑΕΚ 5 εκατ. ευρώ.

Παρόλα αυτά ο Ελληνας διεθνής τερματοφύλακας δεν έχει πείσει μέχρι στιγμής τους ανθρώπους της Σέλτικ και δεν είναι και λίγα τα άρθρα που υποστηρίζουν πως η ομάδα της Σκωτίας θα κινηθεί για τερματοφύλακα τον Ιανουάριο.

Σε άρθρο γνώμης που φιλοξενεί το «tbrfootball.com», αναφέρεται η αποτυχία της Σέλτικ να πάρει τον έμπειρο τερματοφύλακα, Ντέιβιντ Μάρσαλ.

Το άρθρο αναφέρει πως: «Ο Ντέιβιντ Μάρσαλ είναι ένας ήρωας της εθνικής Σκωτίας, καθώς έπιασε το πέναλτι που έδωσε την πρόκριση στην εθνική του στο Euro του επόμενου καλοκαιριού.

Αυτή η απόκρουση του στην προσπάθεια του Μίτροβιτς συνέχισε τις καλές του εμφανίσεις με την φανέλα της Σκωτίας, η οποία επιστρέφει σε ένα μεγάλο τουρνουά μετά από το Παγκόσμιο Κύπελλο του ’98.

Οι εμφανίσεις του έχουν κάνει πολλούς οπαδούς της Σέλτικ να αναρωτιόνται, καθώς η ομάδα της Γλασκόβης έψαχνε απεγνωσμένα για τερματοφύλακα το καλοκαίρι. Ο Φρέιζερ Φόρστερ ήθελε να επιστρέψει στην Σαουθάμπτον. Την ίδια ώρα και ο Γκόρντον επέστρεψε στην Χερτς, ώστε να έχει σίγουρα αρκετά λεπτά συμμετοχής.

Αυτό ανάγκασε τη Σέλτικ ψάξει για νέο τερματοφύλακα και τελικά κατέληξε στον Βασίλη Μπάρκα, της ΑΕΚ.

Αλλά ο Ελληνας διεθνής δυσκολεύεται μέχρι στιγμής και ο Σκοτ Μπέιν είναι αυτός που αγωνίζεται ως βασικός. Αυτό έχει κάνει πολλούς οπαδούς της Σέλτικ γιατί δεν έχουν φέρει έναν ακόμη πρώην παίκτη της ομάδας, ιδιαιτέρως μετά τα όσα έκανε ο Φόρστερ.

Ο Μάρσαλ ήταν διαθέσιμος το καλοκαίρι, μετά από την οικονομική κατάρρευση της Γουίγκαν και αμέσως συνδέθηκε με τη Σέλτικ. Γνώριμος στον Νιλ Λένολ από το προηγούμενο πέρασμα του από την Σέλτικ και έμοιαζε λογικό να τον φέρουν πίσω στη Σκωτία.

Συγκεκριμένα και ο ίδιος ο Μάρσαλ μίλησε για το ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα, “ποτέ δεν ήμουν κοντά. Υπέγραψα στην Ντέρμπι και είμαι χαρούμενος, απλώς ήθελα να παίζω στο υψηλότερο επίπεδο που θα μπορούσα”.

Αυτό οδηγεί στην ερώτηση. Γιατί δεν προχώρησε αυτό το ντιλ;

Η Σέλτικ ίσως ήθελε να φέρει έναν τερματοφύλακα που θα μείνει για καιρό, αλλά με λίγα χρήματα θα είχαν έναν τερματοφύλακα που είναι πολύ δημοφιλής στους οπαδούς της ομάδας.

Παρόλα αυτά ο Μάρσαλ πήγε στην Ντέμπι και η Σέλτικ βρίσκεται σε ένα μπέρδεμα σε ότι αφορά τον τερματοφύλακα.

Αυτός ήταν ένας εύκολος στόχος για την Σέλτικ το καλοκαίρι και πραγματικά τα έκαναν μαντάρα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X