Λιβάγια: Το παίρνει πάνω του ο Μελισσανίδης και υπογράφει έως το 2024

Λιβάγια: Το παίρνει πάνω του ο Μελισσανίδης και υπογράφει έως το 2024
Photo Credits: INTIME

ΑΕΚ και Μάρκο Λιβάγια θέλουν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μάρκο Λιβάγια είναι ένα από τα θέματα που απασχολεί του τελευταίους μήνες την ΑΕΚ, καθώς το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι.

Οι δύο πλευρές είχαν μία οικονομική διαφορά της τάξεως των 300-400χιλ ευρώ ετησίως, όμως σύμφωνα με όσα γράφει η «SportDay» ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι έτοιμος να αναλάβει δράση και να τον κρατήσει στην ΑΕΚ.

Η Ενωση είναι ξεκάθαρο ότι επιθυμεί να διατηρήσει στο δυναμικό της τον Κροάτη επιθετικό και πλησιάζει η στιγμή που το θέμα θα τελειώσει με τη συμβολή του Μελισσανίδη.

Οι συζητήσεις των δύο πλευρών βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και η συμφωνία κάνει λόγο για τριετές συμβόλαιο. Μάλιστα, στην ΑΕΚ φέρονται διατεθειμένοι το συμβόλαιο του Λιβάγια να έχει ισχύ από το ερχόμενο καλοκαίρι και να εκπνεύσει το καλοκαίρι του 2024.

Στην ΑΕΚ επικρατεί αισιοδοξία ότι με τη συμβολή του Μελισσανίδη θα υπάρξει θετική κατάληξη, κάτι που είχε γίνει και στο παρελθόν με τις αντίστοιχες περιπτώσεις των Μάνταλου, Βράνιες και Μπακασέτα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X