Κύριοι, να πούμε 5 αλήθειες να μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας;

Κύριοι, να πούμε 5 αλήθειες να μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας;

Πέρα και έξω από τις στρατευμένες πολιτικές αντιπαραθέσεις, υπάρχουν ορισμένα αυτονόητα πράγματα που δεν νοείται να συνεχίσουμε να κάνουμε πως δεν τα βλέπουμε..

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί να μοιάζει παράδοξο μέσα σε μια συνθήκη τόσο δύσκολη όσο αυτή που βιώνουμε εξαιτίας του κορωνοϊού, αλλά η αλήθεια είναι πως αν κανείς σκεφτεί έξω από πολιτικές προκαταλήψεις δεν μπορεί παρά να διαπιστώσει πως μια σειρά παραλογισμών έχει κατακλύσει τη δημόσια σφαίρα σε επίπεδο επιχειρημάτων. Δυστυχώς, οι αντικρουόμενες πλευρές μέσα στην άσκηση πολιτικής συνεχίζουν να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα: να ενισχύουν τις δικές τους αντιλήψεις και να επιτίθενται στις αντίπαλες.

Θα έλεγε κανείς φυσικά πως αυτή είναι και η ουσία της πολιτικής. Πράγματι, θα ήταν αδύνατο η πανδημία να εξαλείψει κάθε, μα κάθε πολιτική διαφορά και εδώ που τα λέμε μάλλον και μη θεμιτό σε ένα ευρύτερο πλαίσιο που έχει να κάνει με την πολυφωνία των απόψεων.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X