Ο Ματιέ Βαλμπουενά βόλτα στη Νέα Φιλαδέλφεια, ματιές και στην «Αγιά Σοφιά»! (αποκλειστικές ΦΩΤΟ)

Ο Ματιέ Βαλμπουενά βόλτα στη Νέα Φιλαδέλφεια, ματιές και στην «Αγιά Σοφιά»! (αποκλειστικές ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο Ματιέ Βαλμπουενά βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι με παρέα στο Αλσος της Νέας Φιλαδέλφειας και περπάτησε μέχρι το νέο γήπεδο της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ματιέ Βαλμπουενά βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι με παρέα στο Αλσος της Νέας Φιλαδέλφειας και περπάτησε μέχρι το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, την επιβλητική «Αγιά Σοφιά-OPAP ARENA».

Η Νέα Φιλαδέλφεια έχει αλλάξει, έχει αναμορφωθεί. Πλέον, αποτελεί έναν από τους πόλους έλξης για κάθε κάτοικο Αττικής. Και δη το Αλσος της Νέας Φιλαδέλφειας. Ενα πανέμορφο σημείο, ιδανικό για βόλτες, περπάτημα…

Ετσι, σκέφτηκε και ο Ματιέ Βαλμπουενά με την παρέα του.

Ο μέσος του Ολυμπιακού σήμερα το μεσημέρι βρέθηκε στο Αλσος της Νέας Φιλαδέλφειας και περπάτησε στα εσωτερικά δρομάκια του. Τον είδαν αρκετοί, τον αντιλήφθηκαν λιγότεροι, μιας και ο Γάλλος φορούσε μάσκα λόγω κορωνοϊού και ήθελε να προστατευθεί.

Μάλιστα, όπως έγινε αντιληπτός ο Βαλμπουενά, περπάτησε μέχρι και τα όρια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, την «Αγιά Σοφιά-OPAP ARENA». Ετσι, ο διάσημος Γάλλος ποδοσφαιριστής, πρώην της Μαρσέιγ που διατηρεί δεσμούς φιλίας με την Οriginal 21, έριξε ματιές και στην εντυπωσιακή «Αγιά Σοφιά».

Το επιβλητικό νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, εκεί όπου σε ένα χρόνο θα είναι η έδρα της Ενωσης και το νέο… κάστρο της.

Δείτε τις φωτογραφίες του Ματιέ Βαλμπουενά από το Αλσος στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπως της έστειλε αναγνώστης του enwsi.gr στο site μας προς δημοσιεύση.

Mάλιστα, την ώρα που περνά από το συντριβάνι στο Αλσος, στο φόντο φαίνεται και η σημαία της ΑΕΚ.

Ο Βαλμπουενά στη Νέα Φιλαδέλφεια

Δείτε τις φωτογραφίες του enwsi.gr με τον Ματιέ Βαλμπουενά στο Αλσος της Νέας Φιλαδέλφειας:

Ο Ματιέ Βαλμπουενά βόλτα στη Νέα Φιλαδέλφεια, ματιές και στην «Αγιά Σοφιά»! (αποκλειστικές ΦΩΤΟ) Ο Ματιέ Βαλμπουενά βόλτα στη Νέα Φιλαδέλφεια, ματιές και στην «Αγιά Σοφιά»! (αποκλειστικές ΦΩΤΟ) Ο Ματιέ Βαλμπουενά βόλτα στη Νέα Φιλαδέλφεια, ματιές και στην «Αγιά Σοφιά»! (αποκλειστικές ΦΩΤΟ) Ο Ματιέ Βαλμπουενά βόλτα στη Νέα Φιλαδέλφεια, ματιές και στην «Αγιά Σοφιά»! (αποκλειστικές ΦΩΤΟ) Ο Ματιέ Βαλμπουενά βόλτα στη Νέα Φιλαδέλφεια, ματιές και στην «Αγιά Σοφιά»! (αποκλειστικές ΦΩΤΟ) Ο Ματιέ Βαλμπουενά βόλτα στη Νέα Φιλαδέλφεια, ματιές και στην «Αγιά Σοφιά»! (αποκλειστικές ΦΩΤΟ) Ο Ματιέ Βαλμπουενά βόλτα στη Νέα Φιλαδέλφεια, ματιές και στην «Αγιά Σοφιά»! (αποκλειστικές ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X