Σουηδία: 10 μήνες μετά το πείραμα της ανοσίας της αγέλης, πάει στο «πείραμα Τσιόδρα»

Σουηδία: 10 μήνες μετά το πείραμα της ανοσίας της αγέλης, πάει στο «πείραμα Τσιόδρα»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε καθεστώς μερικού lockdown μπαίνει η Σουηδία, με μια κίνηση που ουσιαστικά αποτελεί μια έμμεση ομολογία ότι ούτε η δική της χαλαρή προσέγγιση στον κορωνοϊό, με την λογική της ανοσίας της αγέλης, αποδείχθηκε επιτυχημένη.

Και μπορεί το προηγούμενο διάστημα, ειδικά τους πρώτους μήνες εκδήλωσης της πανδημίας, να υπήρχαν αρκετοί υποστηρικτές του σουηδικού μοντέλου, αλλά η πραγματικότητα απέδειξε ότι ακόμη και αυτές οι χώρες αναγκάζονται τώρα να υποχωρήσουν άρον-άρον και να υιοθετήσουν μέτρα που μέχρι σήμερα θεωρούσαν ακραία, αχρείαστα και υπερβολικά.

Και όπως συμβαίνει και στην Ελλάδα, ο πρωθυπουργός της χώρας, Στέφαν Λόνβεν, ένιωσε την ανάγκη να απευθυνθεί στους πολίτες της χώρας προκειμένου να εξηγήσει τους λόγους για αυτήν την απότομη στροφή η οποία μέχρι πριν από μερικούς μήνες θεωρείτο αδιανόητη για την συγκεκριμένη χώρα του ευρωπαϊκού βορρά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X