Το σοβαρό περιστατικό σε ομάδα της Euroleague και τα μεγάλα deals στην Α1

Το σοβαρό περιστατικό σε ομάδα της Euroleague και τα μεγάλα deals στην Α1
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Slam Dunk αποκαλύπτει ένα σοβαρό περιστατικό που έλαβε χώρα σε ομάδα από το πάνω ράφι της Euroleague, τι περιλαμβάνει η συμφωνία του μεγάλου deal της Basket League με την ΕΡΤ και μια μεταγραφή που θα προκαλέσει αίσθηση.

*Μεγάλα καράβια, μεγάλες φουρτούνες που λέει και ο θυμόσοφος ελληνικός λαός και όπως φαίνεται βρίσκει αντίκτυπο και σε μια μεγάλη ομάδα της Euroleague.

*Πολύ σοβαρό περιστατικό έχει λάβει χώρα τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στον προπονητή και πρωτοκλασάτο παίκτη  που δεν είναι και τόσο υπεράνω πάσης υποψίας.

*Εντάξει δεν είναι και τόσο σπάνιο να υπάρχει επεισόδιο ανάμεσα σε παίκτη και προπονητή, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο συγκεκριμένος προπονητής έμαθε να λειτουργεί με βάση την πειθαρχία και δεν θα το αφήσει το περιστατικό να περάσει στο ντούκου. Και πολύ καλά θα κάνει.  Έτσι λειτουργούν οι σωστές ομάδες, οπότε ας περιμένουμε να δούμε ποιες θα είναι οι προβλεπόμενες ποινές.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X