Ο Παππάς έκανε άνω-κάτω τον Ιωνικό, τσακώθηκε με... όλους-Παραιτήθηκε ο Κουφός!

Ο Παππάς έκανε άνω-κάτω τον Ιωνικό, τσακώθηκε με... όλους-Παραιτήθηκε ο Κουφός!
Photo Credits: INTIME

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τέλος από την τεχνική ηγεσία του Ιωνικού Νικαίας ο Στέργιος Κουφός.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του Στέργιου Κουφού, ο Έλληνας προπονητής παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία του Ιωνικού, εξαιτίας της διαφωνίας με την παραμονή του Νίκου Παππά στις προπονήσεις της ομάδας. Μαζί του αποχωρεί και ο βοηθός του, Σωτήρης Νικολαΐδης με τον οποίο είχε σοβαρό επεισόδιο ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού.

Η διαφωνία του με την παραμονή στις προπονήσεις του Νίκου Παππά, ο οποίος είχε σοβαρό επεισόδιο με τον συνεργάτη του Στέργιου Κουφού, Σωτήρη Νικολαϊδη, ώθησε τον 56χρονο τεχνικό να υποβάλει την παραίτησή του στην διοίκηση.

Πλέον ο Ιωνικός βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, 48 ώρες πριν το κρίσιμο σαββατιάτικο (14/11) ματς με τον Ηρακλή.

Σαν να μην έφτανε στην ομάδα της Νίκαιας η ατυχία με τον τραυματισμό του Βασίλη Τολιόπουλου που θα υποβληθεί σε επέμβαση και θα μείνει εκτός για τουλάχιστον ένα μήνα, ήρθε η και η παραίτηση του Στέργιου Κουφού και του στενού του συνεργάτη, Σωτήρη Νικολαΐδη για να βαρύνει ακόμη περισσότερο το κλίμα δύο ημέρες πριν το κρίσιμο ματς με τον Γηραιό.

Ο έμπειρος προπονητής ζήτησε την αποχώρηση του Νίκου Παππά από τις προπονήσεις της ομάδας, επειδή ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού διαπληκτίστηκε έντονα με τον βοηθό του και σύμφωνα με τον περιβάλλον του, η διοίκηση της ομάδας δεν έκανε δεκτό το αίτημά του, οπότε η απόφαση της παραίτησης ήταν μονόδρομος.

πηγή Gazzetta

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X