ESPN: «Αυξάνονται οι πιθανότητες για Κριστιάνο και Μέσι στο Μάντσεστερ»

ESPN: «Αυξάνονται οι πιθανότητες για Κριστιάνο και Μέσι στο Μάντσεστερ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο δημοσιογράφος του ESPN Argentina και του FOX SPORTS, Κριστιάν Μαρτίν, συνέχισε το ρεπορτάζ του περί πρότασης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον Κριστιάνο Ρονάλντο σε επικοινωνία που είχε με τον μάνατζέρ του Ζόρζε Μέντες και προσθέτει και το όνομα του Λιονέλ Μέσι αλλά για την μεγάλη αντίπαλο της Γιουνάιτεντ, της Σίτι.

Σε εκπομπή του ESPN μίλησε για το ενδεχόμενο συνύπαρξης των δύο μεγάλων άσων στην ίδια πόλη, το Μάντσεστερ, δίνοντας πιθανότητες το σενάριο αυτό που φάνταζε ως όνειρο να μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Υποστηρίζει ότι η πρόθεση των ομάδων είναι πραγματική και ρίχνει στο τραπέζι ένα ακόμη στοιχείο. Ποιο; Το γεγονός ότι και οι δυο μετά την παρουσία του Κριστιάνο στην Γιουνάιτεντ και του Μέσι στη Σίτι, θα μπορούσαν να συνεχίσουν την καριέρα του στις ΗΠΑ σε ομάδες των ιδιοκτητών των δύο αγγλικών ομάδων. Δηλαδή, ο Πορτογάλος στους LA Galaxy και ο Αργεντινός στην New York City FC.

«Θα δούμε πως θα εξελιχθούν όλα από τον Ιανουάριο», αναφέρει.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X