Fox Sports: «Επαφές Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με Ρονάλντο για επιστροφή στο Ολντ Τράφορντ»

Fox Sports: «Επαφές Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με Ρονάλντο για επιστροφή στο Ολντ Τράφορντ»
Photo Credits: INTIME

«Ψήνεται» η μεγάλη επιστροφή του Ρονάλντο στη Γιουνάιτεντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο στην καριέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο και δεν αποκλείεται να επιστρέψει στο Ολντ Τράφορντ.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του ESPN Argentina και του Fox Sports, Κριστιάν Μάρτιν, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» έχουν ξεκινήσει ήδη επαφές με την πλευρά του Πορτογάλου άσου για να τον φέρουν πίσω στο Μάντσεστερ, με τον «CR7» να βλέπει με καλό μάτι μία τέτοια προοπτική. Μάλιστα το συγκεκριμένο σενάριο κάνει λόγο και για πρόταση που έχει ήδη στα χέρια του ο Ρονάλντο για το επόμενο καλοκαίρι.

Από την πλευρά της η Γιουβέντους δείχνει θετική σε μία παραχώρηση του Πορτογάλου άσου, μιας και από οικονομικής πλευράς αναζητάει τρόπους να μειώσει τον προυπολογισμό της άρα και τις ζημιές που έχει στην κρίση του κορωνοϊού.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αγωνίστηκε για έξι χρόνια στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την οποία κατέκτησε τρία πρωταθλήματα Αγγλίας και ένα Champions League, πριν πάρει μεταγραφή για την Ρεάλ το 2009 αντί του ποσού των 80 εκ. ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X