ΑΕΚ: Ο Κατσίβελης και η ατάκα-ασπίδα για τη συνέχεια

ΑΕΚ: Ο Κατσίβελης και η ατάκα-ασπίδα για τη συνέχεια
Photo Credits: INTIME

Ο Έλληνας γκαρντ πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνισή του φέτος και έλαβε μήνυμα... στήριξης για τη συνέχεια

Αναμφίβολα το μεγάλο θετικό για την ΑΕΚ, πέραν της εμφάνισης και της νίκης κόντρα στον Προμηθέα ήταν η εικόνα του Δημήτρη Κατσίβελη απέναντι στην Τσμόκι Μινσκ. Ο Έλληνας γκαρντ είχε πολύ θετική παρουσία στην αναμέτρηση και συνέβαλε στο άνετο 95-69 κόντρα στην ομάδα της Λευκορωσίας.

Στα περίπου 23 λεπτά που έμεινε στο παρκέ (22’45” για την ακρίβεια) ο Έλληνας γκαρντ είχε πολύ θετική εικόνα, βοηθώντας την ομάδα του να φτάσει στην ανατροπή -σε πρώτη φάση- αλλά και να πάρει μια εύκολη νίκη, η οποία την έφερε μόνη στην πρώτη θέση του ομίλου της.

Δεν είναι μόνο η στατιστική του που ήταν γεμάτη (11 πόντοι, 2 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 τάπα), αλλά ήταν και η ενέργεια που έβγαλε στο παρκέ, η οποία τον έκανε πολύ σημαντικό για το παιχνίδι της Βασίλισσας. Είναι χαρακτηριστικό πως στην κατηγορία +/- το κοντέρ έγραψε +29, το μεγαλύτερο από κάθε παίκτη της Ένωσης στην αναμέτρηση.

Τι σημαίνει αυτό; Πως όσο έμενε στο παρκέ η ΑΕΚ είχε προβάδισμα 29 πόντων έναντι των Λευκορώσων, κάτι που έδειχνε τη σημασία της παρουσίας του πάνω στο παρκέ.

Κι αν η εικόνα εντός γηπέδου ήταν το ένα στοιχείο, το δεύτερο εξίσου σημαντικό ήρθε με το πέρας του αγώνα, στη συνέντευξη Τύπου, από τον Ηλία Παπαθεοδώρου. Ο κόουτς της Βασίλισσας για ακόμα μια φορά έδειξε πόσο πιστεύει και πόσο υπολογίζει στο υπάρχον ρόστερ, το οποίο ξεκαθάρισε εκ νέου ότι το στηρίζει.

Ιδίως όμως στην περίπτωση του Κατσίβελη στάθηκε στην συνεισφορά του μέσα από την άμυνα «Ο Κατσίβελης άρχισε από την άμυνα και άλλαξε τον ρυθμό στην άμυνα και από εκεί και πέρα ήταν σε καλή μέρα και στην επίθεση. Σκόραρε, δημιούργησε και ήταν χρήσιμος», είπε χαρακτηριστικά. Και ήταν μια ξεκάθαρη αναγνώριση της σημαντικής δουλειάς του Έλληνα άσου απέναντι στην Τσμόκι Μινσκ.

Έπειτα από 2 παιχνίδια στα οποία ήταν ωσεί παρών (Χάποελ Χολόν και Περιστέρι), ο Έλληνας γκαρντ βγήκε μπροστά και έδωσε σημαντικές λύσεις σε σημεία στα οποία η ΑΕΚ τον είχε ανάγκη. Και εκείνος ανταποκρίθηκε με τον καλύτερο τρόπο…

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X