Ο Χόρχε Μέσι ξέσπασε για δημοσίευμα περί φλερτ Λέο – Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Χόρχε Μέσι ξέσπασε για δημοσίευμα περί φλερτ Λέο – Παρί Σεν Ζερμέν
Photo Credits: INTIME

Ο μπαμπάς Μέσι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πατέρας και μάνατζερ του Λιονέλ Μέσι, Χόρχε, διέψευσε δημοσίευμα που θέλει την Παρί Σεν Ζερμέν να ήρθε σε επαφή μαζί του για να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις τον Ιανουάριο για τον Αργεντινό σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα.

Από τον Ιανουάριο του 2021, ο Λιονέλ Μέσι θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί και να συμφωνήσει με οποιαδήποτε ομάδα θέλει, αφού το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα θα μπει στο τελευταίο του εξάμηνο.

Αυτή η παράμετρος, όπως είναι λογικό, δίνει τροφή για διάφορα μεταγραφικά σενάρια. Το τελευταίο εξ’ αυτών θέλει την Παρί Σεν Ζερμέν να έχει έρθει σε επαφή με τον πατέρα και μάνατζερ του Λιονέλ, Χόρχε, ώστε οι δύο πλευρές να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις τον Ιανουάριο, με προοπτική συμφωνίας για τη νέα σεζόν.

Ο μπαμπάς Μέσι, όπως είχε κάνει και στο παρελθόν, χρησιμοποίησε τον λογαριασμό του στο Instagram για να διαψεύσει το εν λόγω σενάριο. «Σταματήστε να εφευρίσκετε!!! Fake News» έγραψε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X