Στο μικροσκόπιο οι 12 κιτρινόμαυροι κόντρα στη Τσμόκι Μινσκ

Στο μικροσκόπιο οι 12 κιτρινόμαυροι κόντρα στη Τσμόκι Μινσκ
Photo Credits: INTIME

Το enwsi.gr περνάει από... κόσκινο τους παίκτες της ΑΕΚ που αγωνίστηκαν κόντρα στην Τσμόκι Μινσκ στο ΟΑΚΑ

Γιανίκ Μορέιρα: Έδωσε πολλές μάχες κάτω από τα καλάθια. Κέρδισε αρκετές, αν και δεν βοήθησε ιδιαιτέρως στον τομέα των ριμπάουντ, κάτι που παραδέχτηκε και ο ίδιος. Σε γενικές γραμμές όμως η παρουσία του ήταν πάρα πολύ θετική, αποτελώντας σημαντικό επιθετικό πόλο για την Ένωση.

Κιθ Λάνγκφορντ: Ο Αμερικανός σκόρερ δεν χρειάστηκε να κάνει πολλά. Έπαιξε μόλις 17’29” και μέτρησε 13 πόντους, χωρίς να εκβιάσει προσπάθειες. Σε γενικές γραμμές είχε μια ήρεμη βραδιά στην οποία δεν χρειάστηκε να κάνει πολλά πράγματα.

Γιόνας Ματσιούλις: Ο Λιθουανός στο ξεκίνημα του αγώνα έδειξε πως χρειαζόταν λίγο χρόνο να βρει ρυθμό. Στο καλό διάστημα της ΑΕΚ, όμως, στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ένα από τα σημεία αναφοράς. Προσέφερε πολλά στο παρκέ, κέρδισε μάχες, έπαιξε ξύλο και ήταν ο κλασσικός θετικός Ματσιούλις που έχει συνηθίσει να βλέπει ο κόσμος.

Βλάντο Γιάνκοβιτς: Είναι σε πολύ καλή κατάσταση και το δείχνει συνεχώς. Θετικός για ακόμα ένα παιχνίδι για την ΑΕΚ, βοηθώντας με το υψηλό iq του, αλλά και την ποιότητά του. Αμυντικά ήταν συνεπέστατος για ακόμα μια φορά, ενώ και στην επίθεση όποτε χρειάστηκε έδωσε λύσεις.

Δημήτρης Κατσίβελης: Βγήκε μπροστά και αποτέλεσε το ευχάριστο νέο της βραδιάς. Έπειτα από μερικές εμφανίσεις πολύ μακριά από τον καλό εαυτό του έμεινε στο παρκέ για 22’45” και μέτρησε 11 πόντους, 2 ριμπάουντ, 3 ασίστ και σε γενικές γραμμές είχε μια πολύ «γεμάτη» εμφάνιση, βοηθώντας την Ένωση στην άμυνα. Παίκτης-κλειδί για την αλλαγή εικόνας στο δεύτερο μέρος και φυσικά μεγάλο κέρδος ενόψει της συνέχειας.

Λίνος Χρυσικόπουλος: Για ακόμα ένα παιχνίδι ξεκίνησε με διάθεση να βοηθήσει και να προσφέρει. Ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τον Σαλάς, ενώ και στην επίθεση δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του. Σίγουρα μπορεί να προσφέρει περισσότερα στα επόμενα παιχνίδια.

Νίκος Ζήσης: Όπως και ο Λάνγκφορντ, έτσι και ο Ζήσης δεν χρειάστηκε να κάνει πολλά στο παρκέ. Έπαιξε ένα «γεμάτο» 20λεπτο και στο διάστημα που η ΑΕΚ χρειαζόταν ισορροπία στο παιχνίδι της εκείνος βοήθησε και έδωσε αυτό που χρειαζόταν η ομάδα. Και σταθερά μοίρασε την μπάλα σε σωστούς χρόνους, δείγμα της εμπειρίας και της ποιότητάς του.

Νίκος Γκίκας: Είχε ένα ξέσπασμα στο τέταρτο δεκάλεπτο με δύο διαδοχικά τρίποντα. Από εκεί και πέρα δεν χρειάστηκε να κάνει περισσότερα πράγματα. Ήταν ουσιαστικός και παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε με τον Κλάιμπερν κατάφερε να ανταπεξέλθει.

Δημήτρης Μαυροειδής: Δεν αγωνίστηκε και δεν μπορεί να κριθεί.

Ματ Λοτζέσκι: Για ακόμα ένα παιχνίδι ήταν ο MVP της ΑΕΚ. Βρίσκεται σε πολύ καλό φεγγάρι και αυτό κάνει… μπαμ. Στο διάστημα που η ΑΕΚ έδειχνε να μην βρίσκει λύσεις στην επίθεση εκείνος με 2 συνεχόμενα τρίποντα έδωσε ανάσα και στην ουσία άλλαξε την πορεία και την έκβαση του αγώνα. Πατάει πολύ γερά στα πόδια του και η παρουσία του είναι μεγάλη υπόθεση για την ομάδα.

Νίκος Ρογκαβόπουλος: Έβαλε ένα τρίποντο, όμως δεν αγωνίστηκε πολύ, καθώς έμεινε στο παρκέ για τρία λεπτά και κάτι δίχως να κάνει αισθητή την παρουσία του. Σε αυτό έπαιξαν ρόλο και τα 2 γρήγορα φάουλ που έκανε.

Μάρκους Σλότερ: Αμυντικά ήταν και πάλι εκεί και έβγαλε ενέργεια για την ΑΕΚ. Ο Σλότερ κατάφερε να περιορίσει τους ψηλούς της Τσμόκι Μινσκ, ενώ και στην επίθεση εκμεταλλεύτηκε τις πάσες των συμπαικτών του. Αν ευστοχούσε και στις βολές (0/3) θα ήταν ακόμα καλύτερη η εικόνα του.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X