Φαν'τ Σχιπ: «Συνεχίζουμε τη δουλειά, ικανοποιημένος από το πρώτο ημίχρονο»

Φαν'τ Σχιπ: «Συνεχίζουμε τη δουλειά, ικανοποιημένος από το πρώτο ημίχρονο»
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο Τζον φαν΄τ Σιπ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο τεχνικός της Εθνικής ομάδας, Τζον Φαν’τ Σχιπ, μίλησε για την επικράτηση επί της Κύπρου με 2-1 και αναφέρθηκε στα επόμενα δύο παιχνίδια με Μολδαβία και Σλοβενία.

Για το φιλικό με την Κύπρο:

«Πρώτα απ’ όλα ξέραμε πως θα βάζαμε παίκτες για ένα 45λεπτο. Πως θα ξεκουράζαμε παίκτες που έχουν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους ενόψει της Κυριακής. Είχαμε πέντε αλλαγές στο ημίχρονο. Στο α’ μέρος παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει και 3ο γκολ. Στο 2ο ημίχρονο με τις αλλαγές που κάναμε άλλαξε ο ρυθμός και έγινε πιο ανοιχτό το παιχνίδι. Μετά από χαμένη ευκαιρία μας δεχθήκαμε το 2-1. Είμαστε δυνατή ομάδα αλλά οι Κύπριοι στο β’ μέρος ήταν πιο δυνατοί επιθετικά σε σχέση με το α’ ημίχρονο. Ο Γιακουμακης σκόραρε στο πρώτο του παιχνίδι και ο Χατζηγιοβάνης έκανε το 1ο του ματς. Ο Τζόλης, νεαρός παίκτης, σκόραρε. Ο Χατζηδιάκος χρειαζόταν ανάσες και έπρεπε να ξεκουραστεί για τη Μολδαβία. Λογικά θα τον έχουμε διαθέσιμο. Ο Κουρμπέλης σε αυτήν την περίπτωση θα είναι βασικός στο κέντρο».

Για τη συνύπαρξη Φορτούνη – Μπακασέτα: «Είναι κάτι που το κοιτάμε. Κοιτάμε το παιχνίδι με τη Μολδαβία. Θα μπορούσε να είναι μία επιλογή. Με ένα εξάρι και δύο παίκτες που είναι περισσότερο δεκάρια. Ήταν διαφορετικό γιατί παίζαμε και με δύο εξτρέμ, τους Τζόλη και Χατζηγιοβάνη. Ήταν διαφορετικό σε σχέση με Μάνταλο και Γιαννούλη. Στο α’ μέρος είχαμε καλές στιγμές, οπότε ναι ενδέχεται να το δούμε στο επόμενο ματς».

Για την απόδοση του Φορτούνη: «Ναι απλά πρέπει να βλέπουμε την ισορροπία άμυνας με επίθεση. Δουλεύουμε με κάθε παίκτη όπως ο Φορτούνης. Πρέπει ο Κώστας να ξέρει πότε θα πάρει τη μπάλα και πότε να μένει πίσω στο κέντρο. Είναι κάτι που ισχύει για κάθε παίκτη».

Το τι κρατάει από την ομάδα: «Έχουμε τη βάση της ομάδας στο μυαλό μας. Όμως έχουμε 4 βασικούς παίκτες που μας λείπουν. Σήμερα είδαμε τον Τσιμίκα, που είχε να παίξει καιρό. Είχε περάσει κορονοϊό και είχε τραυματιστεί. Έκανε την επιστροφή του αλλά δεν μπορεί να παίξει τρία σερί 90λεπτα. Είμαστε τυχεροί που έχουμε και τους Λυκογιάννη και Κυριακόπουλο. Έχουμε παίκτες μπροστά όμως τον Τζόλη που δείχνει σε καλή φόρμα. Ο Μαυρίας έδειξε καλά πράγματα διότι δεν έχουμε τον Μπακάκη. Υπάρχουν πράγματα που μας χαροποιούν».

Το τι πρέπει να κάνει η Ελλάδα για το δύο στα δύο με Μολδαβία και Σλοβενία: «Συνεχίζουμε τη δουλειά μας για να παίξουμε όπως θέλουμε. Να κρατάμε τη μπάλα, να πιέζουμε τον αντίπαλο και να δημιουργούμε ευκαιρίες. Θα δουλέψουμε και άλλο, θα δούμε ξανά τη Μολδαβία και εφόσον τα κάνουμε όλα αυτά θα έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα. Εάν τα συνδυάσουμε όλα σωστά θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Να μην συγκρίνουμε το πρώτο ματς με τη Μολδαβία. Να είναι προετοιμασμένοι παίκτες μας και να δείξουν προσωπικότητα και επιθυμία για ένα καλό αποτέλεσμα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X