ΑΕΚ: Ανακοίνωση-απάντηση της Ερασιτεχνικής για τη θέση της στη συνεδρίαση της Volleyleague!

ΑΣΠ Θέτις-ΑΕΚ (3-1 ΣΕΤ)
Photo Credits: INTIME

Τι απαντάει η Ερασιτεχνική στα δημοσιεύματα σχετικά με τις θέσεις της στη συνεδρίαση της Volleyleague

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Με ανακοίνωση της η Ερασιτεχνική ΑΕΚ απάντησε σε δημοσίευμα σχετικά με τις θέσεις της στη πρόσφατη συνεδρίαση της Volleyleague
Η ΑΕΚ ξεκαθάρισε πως δέχτηκε να καλύψει η ίδια τα έξοδα για τα τεστ ωστόσο ξεκαθάρισε πως δεν θα έπρεπε να γίνει ο διαχωρισμός των ομάδων σε «πλούσιες» και «φτωχές» και να τεθεί αυτό ως κριτήριο για την παραμονή στην κατηγορία.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Με αφορμή δημοσίευμα – λιβελογράφημα του Στέφανου Λεμονίδη, με το οποίο εμφανίστηκε ότι η ΑΕΚ δεν συναινεί στα covid tests και ακόμη περισσότερο ότι αποχωρεί από το πρωτάθλημα της Volley League Γυναικών, η ΑΕΚ υποχρεούται να παρουσιάσει στους φιλάθλους της και τους φίλους του βόλεϊ και του αθλητισμού τα γεγονότα και τις απόψεις της σχετικά με τη συνεδρίαση της Volleyleague Γυναικών, όπως ακριβώς έγιναν και όχι όπως παρουσιάζονται από τον προαναφερθέντα στο σημερινό (11/11) γεμάτο αναλήθειες άρθρο του.
Η ΑΕΚ ουδέποτε μίλησε για αποχώρηση από το Πρωτάθλημα, αντίθετα στηρίζει απόλυτα τη διεξαγωγή του αναλαμβάνοντας μάλιστα επιπλέον κόστη.
Η ΑΕΚ είναι ο μοναδικός ελληνικός αθλητικός σύλλογος που καλλιεργεί πάνω από 25 αθλήματα και αναπτύσσεται και σε κλάδους άθλησης και σε εγκαταστάσεις εν μέσω μάλιστα κατάστασης πανδημίας και οικονομικής κρίσης και ο πρώτος και μέχρι σήμερα μοναδικός σύλλογος με εκπροσώπηση στην Πρώτη Κατηγορία όλων των ομαδικών αθλημάτων. Τη βούλησή της για συνέχιση προσφοράς και ανάπτυξης στον ελληνικό αθλητισμό και αντιμετώπιση των προβλημάτων αναστολής των αθλητικών διοργανώσεων, η ΑΕΚ την απέδειξε άμεσα, αποστέλλοντας επίσημα επιστολή στους αρμόδιους Υπουργούς και φορείς (Πολιτικής Προστασίας, Αθλητισμού, ΓΓΑ) με την οποία ζήτησε την άμεση συνέχιση όλων των διοργανώσεων των ομαδικών αθλημάτων. Προέτρεψε δε τις Ομοσπονδίες ΟΧΕ και ΕΟΠΕ να κινηθούν προς την ίδια κατεύθυνση για τα πρωταθλήματα βόλεϊ και χάντμπολ και δεσμεύτηκε ότι θα καλύπτει με δικά της έξοδα όλα τα αναγκαία τεστς ανίχνευσης του COVID-19.
Στη χθεσινή συνεδρίαση, η ΑΕΚ διά του Αντιπροέδρου του Συλλόγου και Διοικητικού Υπεύθυνου του τμήματος βόλεϊ, κ. Λευτέρη Αρχόντη, επεσήμανε ότι η φιλοσοφία και οι αξίες της δεν επιτρέπουν τον χωρισμό των ομάδων σε φτωχές που δεν μπορούν πληρώσουν το τεστ και πλουσίων που μπορούν να καλύψουν τις δαπάνες και κάλεσε άπαντες να μην μετατραπεί σε κριτήριο
παραμονής κάποιων ομάδων στην Κατηγορία ανάλογα με το αν μπορούν να πληρώσουν ή όχι, σύμφωνα με όσα διαρρέονταν τις τελευταίες ημέρες.
Ωστόσο τόνισε εκ νέου ότι οι ξεκάθαρες θέσεις τις ΑΕΚ, που βρίσκονται γραπτές στα χέρια όλων των παρισταμένων στη συνεδρίαση, είναι ότι η ΑΕΚ θα καλύψει τα κόστη των  covid tests, παρόλο που αυτή η υποχρέωση θα έπρεπε  να   καλυφθεί από  την Ομοσπονδία, αφού  δεν   είχε  προβλεφθεί  ως υποχρέωση των ομάδων στην σχετική Προκήρυξη. Ο  Στέφανος  Λεμονίδης ιδιοκτήτης ή  διαχειριστής   της  διαδικτυακής σελίδας (του   ΦΩΤΟΣ) www.fosonline.gr, προφανώς   μόνιμα   επηρεασμένος   από   τα… συναισθήματά του  για ακόμα μία φορά επιδιώκει να  δημιουργήσει εντυπώσεις   εις   βάρος   της   ΑΕΚ, αλλά  και   του   ίδιου   του Πρωταθλήματος. Άλλωστε   είναι   πάγια   η   τακτική   του, καθώς   όμοια   λιβελογραφήματα που διαστρέβλωναν την αλήθεια δημοσίευε και  την περασμένη αγωνιστική περίοδο σχετικά με τις θέσεις της ΑΕΚ για τη Volleyleague Ανδρών και την ΕΣΑΠ, κατηγορώντας την για όσα τότε κατήγγειλε. Θέσεις, βέβαια, που ο ίδιος ενστερνίζεται και σχεδόν αντιγράφει σε φετινά (!) του άρθρα βάλλοντας κατά της ΕΟΠΕ και της ΕΣΑΠ, εμφανίζοντας εαυτόν ως κοπτόμενο για την πρόοδο του Ελληνικού βόλεϊ, προκαλώντας εκτός από απορία και γέλιο…
Η   ΑΕΚ   τονίζει για  πολλοστή φορά   ότι   επιθυμεί   τη  συνέχιση ΟΛΩΝ των Πρωταθλημάτων,  τηρώντας ΟΛΑ τα  υγειονομικά  πρωτόκολλα   και καλύπτοντας   ΟΛΑ  τα κόστη των τεστς. Παράλληλα, όμως, κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου και καλούμε για ακόμα μία φορά την Πολιτεία και τις Ομοσπονδίες να πάρουν θέση και να καλύψουν αν όχι ολόκληρο, ένα μέρος των τεστς, τα οποία επιβαρύνουν τους Συλλόγους  που ας μη ξεχνάμε καλλιεργούν δεκάδες  αθλήματα  και  τηρούν  το  υγειονομικό πρωτόκολλο  σε πολλά αθλητικά τμήματα και πολλαπλές εγκαταστάσεις. Η ΑΕΚ  συνεχίζει να στρέφεται μέσω της  νόμιμης  οδού προς  τις  αρμόδιες αρχές για την λήψη αδειών προπονήσεων για τις ομάδες και τους αθλητές της και  φυσικά συνεχίζει  τον  αγώνα   για  τη διατήρηση   του ερασιτεχνικού αθλητισμού στη ζωή, περιλαμβάνοντας σε αυτόν, όχι μόνο τις ομάδες ανδρών και γυναικών αλλά και όλων των ηλικιακών κατηγοριών όλων των αθλημάτων».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X