Εκτακτη ενημέρωση Χαρδαλιά στις 6: Ανακοινώνει νέα μέτρα -Πληροφορίες για ρεκόρ κρουσμάτων

Υπουργείο Υγείας: Ακυρώνεται η ενημέρωση για τον κορωνοϊό, στη Σάμο ο Χαρδαλιάς

Τα αρνητικά ρεκόρ διαδέχονται το ένα το άλλο στη Βόρεια Ελλάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σκληρότερα μέτρα στη Βόρεια Ελλάδα αναμένεται να ανακοινώσει σε λίγη ώρα ο Νίκος Χαρδαλιάς. Παράλληλα υπάρχουν οι πληροφορίες ότι τα κρούσματα στη χώρα μας θα αγγίξουν σήμερα τα 3.000.

Τα αρνητικά ρεκόρ διαδέχονται το ένα το άλλο στη Βόρεια Ελλάδα, ενώ οι 22 ασθενείς που κατέληξαν τις τελευταίες ώρες αποτελούν αριθμό-ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα από την αρχή της πανδημίας στη χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συμπολίτες μας που προστέθηκαν στη μαύρη λίστα με τα θύματα από τις επιπλοκές που προκαλεί ο κορωνοϊός ήταν άνω των 70 ετών ή έπασχαν από σοβαρά προβλήματα υγείας. Πλέον οι νεκροί στην Ελλάδα ανέρχονται σε 888, με το 1/4 εξ αυτών να έχει καταγραφεί τον μήνα Νοέμβριο.

Σκέψεις για έκτακτα μέτρα στη Βόρεια Ελλάδα

Όπως είναι φυσικό, στην κυβέρνηση και στην επιτροπή των ειδικών λοιμωξιολόγων έχει σημάνει συναγερμός, με αποτέλεσμα οι σκέψεις για νέα μέτρα στη Θεσσαλονίκη να έχουν επανέλθει στο τραπέζι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίζεται σημαντικό πρόβλημα στις πολλές μετακινήσεις που κάνουν οι πολίτες μέσω των SMS, αλλά και στον ελεγκτικό μηχανισμό. Οπως φαίνεται, λοιπόν, για τη Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται νέος σχεδιασμός που θα περιλαμβάνει και νέα μέτρα. Χωρίς να έχει κλειδώσει ακόμα κάτι συγκεκριμένο, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida αναμένεται να αυξηθεί η αστυνόμευση και να πραγματοποιούνται πιο αυστηροί έλεγχοι στις μετακινήσεις των πολιτών. Ωστόσο, επειδή οι έλεγχοι δεν έχουν λειτουργήσει έως τώρα αποτρεπτικά για τους πολίτες και οι περισσότεροι κυκλοφορούν νόμιμα μέσω των SMS, υπάρχουν σκέψεις και για μείωση των επιλογών μετακίνησης μέσω των γραπτών μηνυμάτων. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να πέσει ξανά στο τραπέζι η επαναφορά της καθολικής απαγόρευσης κυκλοφορίας το βράδυ (21:00-05:00), ενώ ακούγεται και το κλείσιμο των δημοτικών σχολείων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X